CROCKER




shorta crocker //
Världens sämsta bilder pga dåliga redigeringsprogram. Pappa av instalerat mitt älskade photoscape och jag får just nu leva med något annat skit, usch vad irriterad jag blir. Hade massa fler bra bilder på tex ringarna jag har på mig, men det är ingen mening att visa något med så sjukt dålig skärpa att man inte ser hälften av detaljerna. go'kväll säger jag nu..


DOFTER



2 nya dofter jag fått i julklapp. Älskar bägge två! Den första är Calvin Klein och den andra kommer ifrån oriflame!

GODMORGON


Godmorgon! Vakna av att solen lyste upp mitt fönster, så härligt. andreas ligger kvar så får väl gå in och väcka honom snart. Ska dra med honom till stan för att lämna tillbaka några smycken och istället köpa några "livsnödvändiga" saker. Vi hörs!

SKISSER FÖR SOMMAREN



linne monki // väska åhlens // byxor H&M //
Sitter här och väntar på att klockan ska ticka till 16:30, ska ner och jobba nämnligen.  Hemma runt 9 igen, hela dagen borta bara "poff"! Annars hade jag följt med ut några klasskamrater ut idag. menmen, jag ska nog ta och städa mitt just nu äckliga rum så det inte börja växa möggel längs golven. (lite overdrift kanske)

CASSIE VENTURA INSPO II


CASSIE VENTURA INSPO I




Alla vet väl någon här i världen de känner att fan, det här är väl ändå världens snyggaste människa på alla sätt?  Det här är min. Casandra (Cassie) Ventura
model - sångare - dansare

FÄRGKLICK


väska åhlens // tröja monki //
Ni kanske känner igen väskan ifrån tidigare inlägg, tipsa om den eftersom jag tycke den var så ball. Smart som min pojkvän är kolla han min blogg innan han köpte mina julklappar, så denna fann jag i ett paket! .. Förövrigt är min inspiration helt död just nu, det enda jag är på jakt efter är något turkost eller grönt!
Annars ídag har jag knallat omkring på stan med världens skönaste tjejer, det som är så härligt med de är att vi aldrig lämnar varandra innan vi planerat när och vad nästa bus blir!.. Jaja, kommer fler inlägg senare med lite av mina julklappar!

GOD JUL ...


God jul säger jag nu eftersom jag inte gjort det tidigare. Har inte ens slängt ett öga på datorn under julen, har passat på att lägga all min tid på nära och kära. Kunde inte haft en bättre jul, fått allt jag önskat mig plus lite till och haft det sådär mysigt och julit som det ska vara.

Idag tog jag en sväng på stan med andreas, galen rea just nu. Imorgon ska jag in igen och även träffa lite kompisar, ha det fint!

ONE DAY

En dag kvar. Är mega förkyld och har träningsvärk. Jag har inte varit HELT frisk på ca 2 månader, rätt så trött påt. Därför blir jag hemma hela dagen i soffan, andreas kommer senare med bingolotter också, mys!

TRÄNINGSTIPS


Orkar ni inte knalla bort mot gymmet men ändå vill röra på er? Jag tog med syrran in på rummet och körde ett eget litet pass jag har, sen fortsatte vi med övningar från stadium jag hitta på youtube. Det finns 21 olika pass och den här är den första! Lycka till!

JULAVSLUTNING



tröja Vila (ljusare i verkligheten) // knästrumpor gina // clutch new yorker //
Välbehövligt jullov! Julbord ikväll, först ska jag göra åt nått mitt hår. Usch så risig jag ser ut, solning och dusch måste ordnas!

LOAFERS


FRÅN HAVE2HAVE
Man kanske skulle ha ett par loafers att strosa runt i i sommar? Sjukt hur populära de med nitar har blivit. Men jag hittade även glittriga, fanns i andra färger också!

JUST NEED YOU TO FOLLOW




shorta H&M // plånbok Monki // leggings vero moda // cardigan ingen aning //
Vakna med världens äckligaste huvudvärk idag och var alldeles yr. Usch! Satte mig och skrev en 8 sms lång kärleksförklaring till min pojkvän, somna om och drömde mardrömmar! Inte allt för bra start. Men jag börjar få mer och mer julkänsla och det gör mig lyckligast i världen!

FINT PÅ STAN


4 clutchar från åhlens. Tror de kosta 130 kr styck. Tycker det är så ballt med olika färg på kedjan och själva väskan.
Tänker mig en sån här i handen till en snygg sommaroutfit, mums!

BLACK AND GRAY



tröja + knästrumpor gina // shorts H&M //

DETAILSBYREBFRE



Var som sagt på Rebeccas releaseparty igår. Möttes av henne själv innanför dörren (sjukt snygg!) med en varm kram! Fick även en Goodiebag med en hel del bra prylar, lite utav det ser ni på bilden. Vi gick sedan in, kolla lite på smyckena men det var så mörkt där inne. Blev inte kvar länge tyvärr eftersom en i vårat sällskap hade glömt sitt pass och var tvungen att fixa skjuts hem och hämta det! Så det var lite kaos där ett tag. HÄR hittar ni hennes egendesignade smycken! Ska även själv försöka unna mig ett!

PUUUUUUUUUULS


(blir inga partajbilder här mer en denna eftersom en i sällskapet är väldigt kräsen när det gäller bilder som inte är perfekt, haha)

Godkväll! Hemma efter en, blandad helg! Var ju som sagt utgång i lördags. Först var vi hemma hos mej sen gick vi vidare där Rebre hade sin releasefest (mer om det sen) Vidare till puls och dansa! Sen betala andreas svartchaffis till mej för att jag skulle komma hem och sova hos han, söt! Fick även frukost på sängen i morse! Sedan bar det av mot mormor för söndagsmiddag!.. Kan bli mer uppdatering senare

PARTAJ


nu trillar några tjejer in hos mig, sen fortsätter vi ut! Ha en bra helg :)

BLACK BLACK BLACK




tröja Monki // armband cubus // byxor H&M // skärp gina //
Har verkligen dålig klädfantasi just nu, och min garderob skriker efter påfyllnad. Men det är inte lätt såhär till jul! Idag är det en riktig tråk dag, vill helst lägga mig och sova eftersom det väntas en bra dag! Ska upp ganska tidigt eftersom jag ska på gratis bio klockan 11:00 och även gratis snacks! Vet inte vad det för för speciallgrejj jag blivit bjuden på faktiskt! Senare imorgon kväll kommer några tjejer till mig, vi ska på ett releaseparty för Rebre, någon mer som ska dit? Känns jätte spännande, kanske att jag kommer hem med lite smycken om jag hittar något fint! Senare ska vi ut till puls och skaka lite rumpa!

YESTERDAY




linne Monki // väska H&M // skor Nelly // halsband kappahl // (lagom fräsch efter skolan)
Godmorgon! Blev för sent igår för att sätta sig vid datorn så la in bilder idag. En riktigt "rolig" happening igår, Klacken på dessa skor började lossna! yiiiihaa va kul! skrattretande faktiskt. Så pappa fick komma till stan och ge mig ett par andra skor.. Idag vakna jag döds förkyld! Berätta för några dagar sen att jag hade fått så jäkla ont i halsen, de lade sig. Men ja, nu är jag förkyld och jävlig. Mitt imunförsvar har gått och hängt sig tror ja.


HOME

Hemma efter en skoldag och julshopping på stan! Lägger upp outfitbilder senare, för nu ska jag fixa pepparkakshus och se världens bästa film: tomten är far till alla barnen!
kisses!

WANT


ursnyggt halsband, föll pladask!
Nelly

DOESN'T MEAN IM LONELY WHEN IM ALONE


Kom hem för en stund sen. Har varit på lilla teatern hela eftermiddagen och hjälpt 1orna med scensmink till premiären. Fullt upp var det kan jag tala om! Sprang förbi ett fik på vägen hem, kände jag var värd att unna mig något! Nu är jag helt slut, vi hörs senare!

READY FOR THE WEEKEND


Ibland tror jag att någon har gett mig en förbannelse. Eller så sitter någon med en voodo docka liknande mig och skär den i bitar. Har lyckats få halsont igen och är smått febrig. Är också är dödstrött, Tröttheten kan dock bero på att jag ätit för dåligt nu under en period.
Men ska försöka se saker på en ljusa sidan, fribiljetter fixade till lördag med härliga tjejer! 

I MADE IT ALL THIS WAY



skor nelly // Lee väst // tröja gina

WEAR THIS TODAY



4 GRYMMA


Tips från coachen! 4 olika perfekta nyårs klänningar från Nelly.

HIGH AND LOW



tröja & byxor från H&M//
bra dag, på alla sätt

"ATT SMINKA FÖR SCEN"



Har i stort sätt varit på lilla teatern hela eftermiddagen! Jag har "att sminka för scen" som projektarbete. Även jullan i klassen har smink som projektarbete. Så vi har stått på scen och visat hur man använder sig av fetsmink/scensmink. Efter fick vi kolla lite på ettornas julshow och vi fick även tycka till lite! På premiären kommer vi tillbaka igen och hjälper de som behöver med sminket!

EYE OF A TIGER




kavaj syrrans // tröja H&M // leggings veromoda // converse
Jobbat natt och vakna klockan två, så lär va en segdag idag! Men snart tar jag bussen till finspång, plankstek tydligen.

GLESSTICKAT


Glesstickade linnen ifrån H&M. De här ska jag ha i sommar! Sjukt snyggt instoppat i ett par slitna jeansshorts!
De är dina för endast 99:- styck och finns även i rosa & orange!


AND WE DONT CARE ABOUT THE YOUNG FOLKS




tshirt second hand // byxor H&M // armband pearls for girls //
Kan ha varit världens rörigaste dag i går! Börja med en teaterlektion där hälften av klassen tjöt, jag bland annat. Efter det kände man sig rätt trött och ville bara lägga sig och sova, men jag skulle jobba så det gick inte för sig. Stack efter jobbet direkt till förfest (?) som blev jäkligt stressig. Kom in på puls men det dröjde inte länge innan en i vårat sällskap la en härlig pizza och fick gå hem och lägga sig. Tillslut var det bara jag och julia kvar där inne som skaka roompa! Men men, hade riktigt kul vissa stunder. Nästa helg blir det fart på det igen!

 




YOU DONT KNOW A THING ABOUT ME


Godkväll! Kom hem för någon timme sen. På stan var det fullt med människor och massor bra erbjudanden i butikerna, dock kom jag inte hem med några påsar. För tillfället lyssnar jag på pepp-musik, imorgon är det fullt upp! skola - till stan och leta present - jobb - partaj. Så snart ska jag lyfta på arslet sen ska jag plocka ihop en partyoutfit, smink och nagellack.

AVSLÖJAD



Rediga ölglas va? Köpte de här till min pojkvän som skulle vara en julklapp och var riktigt nöjd. Tror ni inte min mamma kom in och avslöja för min pojkvän igår att jag hade köpt ölglas?

mamma: Har du visat Andreas glasen?
jag: ...... vilka glas, mamma?!!!
mamma: ölglasen du köpte?
jag: tack mamma, superbra julklapp det blir!

supermorsan!.. Idag har stan öppet till 21:00 med 20% i nästan alla butiker, och så kommer chris medina dit och sjunger! Ska knalla dit med syrran en sväng, och förhoppningsvis hitta en julklapp som ersätter glasen eftersom andreas redan fått reda på dem, haha!

IM DAT CHICK


Hej finisar. Har fullt upp och min garderob är för tråkig just nu för att visa något ur känns det som. Tänker inte göra massa tråkiga inlägg (som det här) bara för att uppdatera. Utan när jag har något roligt att visa så kommer det upp här! Lördag lär det komma en x antal partaj bilder, yäääh!

WHATS GOIN ON


Jag vågade inte kolla på det här först, det tog mig flera dagar. Och nu är jag glad att jag kolla på det här, trotts att jag böla som en gris. Syrran sa att det var fake,  för mig spelar det ingen större roll eftersom han visa något alldeles för många känner och utsätts för varje dag. Sånt här får en att verkligen tänka efter, det behöver vi någon gång i bland

3




Bild 1: clothes today Bild 2: bingolotto + tårta igår Bild 3: dagens inköp

4 DECEMBER

Tog mej en svindyr solning och sen vidare mot gymmet där jag pusha lite extra på löpbandet! Det behövdes efter den här degveckan. Söndagar brukar vara ett helvete men den här är något extra måste jag säga! En vän ringde ett samtal och nu är planer igång, sen kommer även min pojkvän med bingolotter! Till det ska vi ha lite tårta, jag köpte en igår till honom där det står: jag tycker om dig. Fint?

jag ursäktar att det är tråkigt uppdattering och lite bilder, men har varit lite nere på senaste. Men jag är på G igen!
Puss!


WISH LIST


CK parfyk - våningskakfat (till smycken) - pengar till bulgarienresa
Kan kanske ha världens tråkigaste önskelista?! Det här är första året jag känner att, nae jag har nästan allt jag vill ha! Kläder,smycken och sånt handlar jag gärna själv därför står det inte uppe på listan. Hade jag skrivit med allt sånt hade listan varit lång!

LONG TIME AGO



halsband från kappahl
Länge sen jag hängde här kändes det som. Har legat hemma med huvudvärk och halsont några dagar, missat två jätteviktiga saker i skolan - surt på riktigt. Men det håller på att kompenseras upp, ska träffa två underbara vänner som var allt för länge sen nästnästa helg, nån gång där emellan ska förhoppningsvis jag till badhuset med klasskamrater. Nu tar jag det bara lugnt efter att ha lagat mat åt familjen idag, mästerkock är vad jag är!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus