WE GONNA PARTY LIKE IT'S YOURE BIRTHAY


Ska väl börja med att gratulera brorsan, grattis!
Gårdagen blev inte mycket bätte, somna efter solsidan.. sen ringde andreas, har jag nämnt att jag har svårt att somna om? .. suck. Var uppe till 2-3 sen. Så blev ingen skola idag, lika bra det tror ja.

Var ändå tvungen att ge mig iväg till stan för att köpa present till min bror, är ganska nöjd. Passade även på att köpa livsnödvändiga saker som shampoo, balsam, puder, eyeliner & trosor. 3 för 2 på Cubus - älskar cubus trosor! haha


MIN LÅTSAS FRU



Glömde om filmen vi såg på bio i lördags. Det var jag och andreas som åkte ín och kolla, på Min låtsas fru
Visst den var bra, satt ju inte och asgarva men den är absolut värd att se. Dock är jag inte så mycket för att kolla komedi på bio, på bio vill jag se en galet spännande storfilm!

Nu ska jag lägga mig i sängen, mår verkligen jätte dåligt, Känner mig galet febrig och yr men har inte alls feber. Slår på Solsidan, det kan man väl inte låta bli att skratta åt.


27 FEBRUARI

min kropp är helt död. Migrän fredag - migrän+dåligthumör lördag - ont i varje kroppsdel söndag
Bara att palla med. Imorgon är det skola och på lunchen ska jag springa iväg och leta efter present till brorsan som fyller i morgon. Någon dag i veckan ska jag fika med Ida också, en shoppingtur måste jag ta i veckan också.

Måste plugga idag, men jag ska fan i mej ta mej en powerwalk också. Mamma har köpt avokado till mej också, känner mig som värsta hälsofreaket på senaste. Kanske blir något av med beachen 2011

MY DAY



såhär verkar min dag få se ut... Det var heeelt andra planer, skulle bli världens party idag i boxholm för min del. Men fick migränattack igår kväll, och det gjorde att det tog jätte lång tid för mig innan jag kunde somna igår. Tror jag låg vaken till 3-4? Men en sväng till solariumet & lite bio ikväll sitter ju inte fel, en lugn helg innan skolan helt enkelt!


STAGE 2011



God morgon på er. Vaknade för en stund sen, galet trött idag efter igår. Gått spänd hela dagen o så. Kanske ska berätta hur det gick? det gick AS DÅLIGT! hahahaah. Det är helt knäppt. Okej, kanske inte as dåligt. Men gud jag skäms över det här uppträdandet iaf.

För det första funka inte monitorn (stavning?) Den som gör att man ska höra sig själv när man sjunger. Och hur lyckat blir det utan en sån? Så vi sjöng dåligt här och där. Syrran sjöng sin enda hela vers fel, vilket fick mej att nästa börja as garva. Schysst tjej! haha
Men vi fick beröm av juryn också: Väldigt bra röster tillsammans, duktiga att vi bägge klara att gå upp på den höga tonen i refrängen samtidigt, att vi var balla och snygga, vi rörde oss bra på scenen osv.

Tyvärr vann inte vi den här deltävlingen, Men vi vann publikpriset! Det vinner man genom att publiken jublar mest/högst (mäts i decibel) Jag hade ju 3 real friends där som hjälpte och fick tydligen ett helt gäng killar på kroken ;) haha. Så priset blev en varsin biobiljett, inte fel det häller!  Så får vi se ifall vi kanske skulle bli Wildcards 


FREDAG

 

har precis smockat i mig frukost. Är så jävla stolt över mig själv som lyckats äta frukost varje dag den här veckan, NYTTIG frukost till skillnad från ungefär, halva sverige?  Har mått så mycket bättre också! & lite choklad i frukosten idag satt ju inte fel (; 
Nu ska jag ta mig en snabbdusch och börja fixa mig. Ska vara borta hela dagen! Klockan 5 ska jag va i borgsmo & klockan 7 börjar sångtävlingen! Är inte så tagg, har totalt fel låtval :/


YELLOW ROSES


letat efter present till andreas farsa i ca två timmar idag. så jävla onajs det kan bli. Har inte hunnit äta än och ska va hos andreas 6... jag är stressad så att jag mår illa! Mamma och pappa tror visst att de kan laga mat på en halvtimma. TJENA..


WHAT I WANT RIGHT NOW


tror jag dör, skulle så gärna vilja ha på mig de här just nu. Den här månaden ska jag bara lägga ut pengar på riktigt snygga kläder och smycken!


DEN FÖRSVUNNA DIAMANTEN


hejsan gott folk. Har varit lika duktig idag som resten av dagarna på det här lovet. Tränat + powerwalk, städat och bakat! När jag hade bakat klart kom andreas och vi fixa kaffe till kakorna och tog fram spelet Den försvunna diamanten ;) Tror andreas grät när han satte sig i bilen för att åka till träningen efter att han förlorat två gånger,  haha! Men nu äre jag som har titeln "spelmästaren", haha!


JAG KOMMER





stått och sjungit ett par timmar med syrran, den här låten bland annat. så galet bra, jag är kär


MONKI REA



älskar rean på Monki, eller den har visst lagts ner nu. Så jag hann visst i sista sekund. 20kr fick jag ge för den här supersköna tröjan, älskar det där med bar rygg också!


19 FEBRUARI


facelook

hallå gott folk. idag är jag glad, för det är lördag. Men jag ställde ändå klockan och var uppe vid 10, börja träna med en gång ca:30 minuter, Sen även en powerwalk på 40 minuter. Nöjd tjej! Så jag verkar hinna med mycket idag. Ska nu städa mitt rum, ikväll ska jag träffa älskling.


REP



Ny länk på bloggen: http://fmgmusikalen.blogg.se
För er som kanske är lite intresserade av musikal. Eller att börja just film och musikgymnasiet scen och musikal! Anna som är duktig och startat hemsidan och tar kort!
Fick roller idag iaf, jag är kökspiga och byråingenjör!


FRIDAY IM IN LOVE



Jag känner mig glad. sista lektionen var lika kul somvanligt + att vi sluta tidigare. Innan jag tog bussen hem kolla jag mailen, jag har fått en andra intervju på mcDondalds, happy! Skulle va så härligt med extra jobb alltså!


KAP



minst sagt bra dag. Hitta en stor svart tröja med lite urringning i ryggen för 20kr Monki + lite choklad på det. visar tröjan i morgon.


DU FÅR MIG ATT DÖ LITE IBLAND



idol, sen liten. Kommer ihåg när jag fick min michael jackson barbie, oj vad jag älska den. Och när jag tvinga mina föräldrar att åka och köpa en VHS med hans musik & musikvideos, haha. Sörjer verkligen hans död..

Den här låten kan ju iaf va en av hans mäktigaste låtar. Älskar att höra publiken, ger mig rysningar. Lixom vem vill inte stå inför flera hundra tusen människor och sjunga och bli överöst med kärlek? ..


PYSSEL AV DÖDA ROSER

 
 

rosorna som inte klara sig. Står på mitt nattduksbord/stol


EVELINA ♥ ANDREAS



Detta kom älskling med igår. Han vet verkligen hur han ska göra mig glad. Asken är dock ifrån hans föräldrar! Jag hade köpt lite godis och läsk, tänt ljus.
Det ska vara 10 rosor, men min lilla klant hade rosorna i bilen några timmar igår så de frös, 4 är stendöda men resten hoppas jag håller sig uppe :)
Har lagt tidningen och asken på sängen som jag ska längta till ikväll, efter en tuff pluggdag. Hoppas ni hade lika trevligt som ja, puss på er!


WEHEARTIT




FRIDAY NIGHT

























så seriösa ♥


NAMNSDAGSBARN

hallå gott folk. Kom precis hem. Igår blev det lite hemmafest hos mig, väntar på dom bilderna alltså, haha! Och idag drog jag och andreas in en sväng till stan! Han bjöd mig på mat på pizzahut! ovanligt att han bjuder.. eller? ha. Vi gick som vanligt in i möbelbutiker, och en rolig grejj. Precis när vi ska gå ut kommer en från personalen och frågar vart jag köpt mina skor (de från nelly) hon var totalt kär i dom och skulle köpa likadana. haha :) Nu ska jag plugga lite tror ja, puss!


föressten råka jag ta bort en drös med komentarer igår, så sorry till er jag inte svarar :)


KLOCKRENT


11 FEBRUARI

ställa in? nej nej nej.
hade världens bästa planer idag, och jag är sugen på alkohol.
men jag kan inte springa och kissa 1000 gånger. och penicellin får man inte kombinera med alkohol.
Jag lär mig aldrig, kommer förmodligen alltid gå för lättklädd..

jag ska hälla i mig juice och citron nu, HEJ

BEAUTIFUL THINGS







bara några bilder som ger mig en skön känsla

Jag slappar idag, har fått frukost på sängen av min älskling. Gick hem i en jävla massa snö, men jag klagar inte! Snart kommer Jennifer och Josefin, ny piercing på G! Längtar till morgondagen också, brudar musik alkohol - fint
hörs i morgon med bilder


MARABOU MANGO



mansen och pappsen kom precis hem och gjorde mig lite happy! Kom hem med en påse surt godis till mej, och så hade de även köpt en ny marabou smak! är jätte nyfiken, älskar mango! Ska sitta och smaska på det här ikväll med andreas + några bra filmer. Gokväll på er!


IN THE GHETTO



hallå folket. Myser med pojken nu. Har tränat & tagit en powerwalk idag, duktigt kicka. Ikväll är det film maraton med andreas. HÖRES




18 FEBRUARI



godmorgon eller godkväll. för mig är det bägge ok. Vakna precis. Tog en stor skål med glass och chokladsås. Satte på världens bästa film, hur man blir av med en kille på 10 dagar ("how to loose a guy..") tröttnar aldrig på den. Sedan somna jag och vakna med världens huvudvärk? lustigt. Min dag har iaf varit bra, kom till skolan och hade lunchkonsert. Gick väl skapligt, haha. Fick fint mer beröm, det blir man glad av!

Sedav var det bara att dra iväg för en gruppintervju på donken. Gick bra, de sa att våran grupp var lätt bäst! Men räknar inte med något när flera hundra söker..

jaja, ska sätta mig och pyssla lite. Kan sitta uppe hela natten, ledig onsdag torsdag ♥ hörs!


BEAUTIFUL DAY









byxdress bikbok // stickad + strumpbyxor H&M // bälte gina // skor nelly

snygga miner, hehehe .. Nu ska jag ta bussen till skolan, har varit hos specialtandläkare. Ingen tandställning! När jag kommer till skolan har jag lunchkonsert, aha. Bra att veta. Fick reda på det idag eftersom syrran glömde att säga till. Sen klockan 3 ska jag på intrevju för Mc.Donken.  HÖRES


UPP OCH NER NER OCH OPP, GRISEN GAL I GRANENS TOPP


bilder från igår


evelina är glad, riktigt glad. har varit det i några dagar, dyker upp så mycket helt plötsligt. Jag och syrran ska vara med i talangtävlingen STAGE och sjunga, inte långt kvar! Så måste repa som fan nu + att jag har miljoner mer saker att göra!

tisdag - specialtanläkare + Arbetsintervju Mc.D
onsdag - LEDIG + andreas?
torsdag - LEDIG + miss;JG
fredag: kanske  karaoketävling + tjejkväll


JUST FELL IN LOVE

Tumblr_lewf34crtl1qzp0fwo1_500_large

Tumblr_lg3t4dyeql1qd4of0o1_500_large

Tumblr_lg6csdsv7o1qgzb8zo1_500_large

inspo till tusen.
har letat efter likadan glas"burk" ett tag, någon som vet vart man kan få tag i en liknande? godnatt


CAN WE BRING YESTERDAY BACK AROUND


kläder H&M // skor Nelly
Enkel söndags klädsel


6 FEBRUARI


(sneakpeak, typ.)

söndag igen då. Har fixat mig lite, vilket jag aldrig gör på en söndag. Man känner sig lite piggare på nått sätt? Nu ska jag plugga och skriva i allt jag har att göra i min kalender, puss!


5 FEBRUARI

Tjenis penis på er. Sitter och käkar djungelvrål hos andreas som han köpt åt mig, ihih. Vi har även varit och kollat möbler idag, hittat en perfekt säng. Nog om det. Nu är det melodifestivalen! Påtal om musiktävling .. Snart händer det grejjer igen! Ska slänga iväg ett mail nu, nästa vecka vet jag nog mer!

FREDAGSKVÄLL



sitter och skrattar för mig själv framför datan, fejjan och msn är det som gäller den här fredagen tydligen, haha. Jävla nördigt. Nu ska jag kissa.


4 FEBRUARI



tjudilu. har haft en as bra dag hittills, kanske för att jag gav mig själv en as lång sovmorgon och myste med min pojkvän, och drog till sista lektionen som var jätte rolig! Påbörja våran musikal idag, oj vad bra den kommer bli känner jag redan nu!
idag ska jag ta det lugnt som alla andra helger, men fan vad jag är sugen på partaj! alla andra ska ju tydligen ut idag. Men jag tycker att gymnasiefester känns .. otroligt barnsliga. "här går vi in och fjortisfestar för att vi inte fyllt 18 och inte kommer in någon annanstans"  hehehehe..  Nu väntar maten på mig, mitt huvud behöver det också känner ja. Puss!


POP ROCKS



Pop rocks, det är mitt och andreas "bio godis" haha. Men idag ska vi sitta framför min TV smattra. Andreas skulle också köpa med sig något gott, mmmm..

Oj vad lite godis och va snål jag är kanske man tänker när man ser det här. haha. Men jag tycker personligen att det är godare att bara ta en bit då och då istället för att proppa i sig.


FRAM MED SAXEN



sätt mycket med fransar i klädbutikerna nu och börjar bli lite förtjust i det, nått jag kommer bära i sommar mycket gissar jag på.

Börjar dock med att göra en egen av en oanvänd Tshirt, behövs ju bara en sax och lite tid över!


HJÄRTAT SITTER UTANPÅ SLÅR INTE SOM DET BRUKAR SLÅ


Detta blev min frukost av en anledning

Blev ingen skola idag häller bestämde jag mig för. Klarar inte av det med mens-humör att allt som hör till. Men imorgon måste jag. Dock klev jag upp vid halv 8 i morse och fixa mig smått för att jag var tvungen att köpa foundation, så det var bara att hoppa på bussen. Fick även tag på en alla hjärtans dag present till min pojkvän, en dålig sådan.. Orkade verkligen inte springa kring på stan flera timmar. Jaja, nu sitter jag och käkar grapefrukt och väntar på mat, ska sedan leta efter ett presentkort och plugga som en tok. Ha det bäst, puss!


REBECCA & FIONA







GÖR MIG SNYGG tänker jag desperat när jag ser de här brudarna ..


PYSSEL OCH PAPP





satte mig och pyssla lite, fick inspo från http://majatanna.blogg.se/
De är finare i verkligheten, och mycket glittrigare!  de ska få sitta framför en av mina vita tavor.










1 FEBRUARI

jag hatar mensvärk. Jag gick som desperat och vänta på detta när ja hade gått 2 veckor över tiden, men nä när det väl kommer är man inte så jävla glad längre. Och stackars pojkvän säger jag bara!

Påtal om pojkvän, det är snart alla ♥-dag! Vad ska man köpa för söt sak?!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus