TASTE OF GOLD



(tidsinställt inlägg)
Godkväll, har haft en superbra dag utan någon minsta huvudvärk. Vakna och var pigg, & hade ändå ganska slapp dag i skolan. Imorgon har jag lunchkonsert, aaah. Ska sjunga och spela Robyn - Hang with me på piano. Syrran ska sjunga med i refrängen!

Imorgon börjar min nya diet också, haha. Nu tror väl folk att jag ska svälta mig själv, men icke! Ska köra på grapefrukt diet, en halv grapefrukt ungefär till varje måltid och minska på maten. Det är igentligen hårdare än så men en snygg kropp kan man bara träna sig till anser jag. Grapefrukt är också jävligt nyttigt, minskar risk för hjärtinfarkt och sånt.

NELLY


INVIGNING AV GRILLEN 29/1





(ursäktar den dåliga kvaliten på bilderna..) 

Ja det här styrde jag med igår, fixa svingod marinad, gjorde ett litet knyte, baka bakpotatis och satte fläskfile på spett och GRILLA. Fy fan vad gott! ae igår var jag kung på att laga mat. Jag måste ju nästan varit den första som grillat i år? haha!

sedan satt jag och älskling och drack vitt vin och bara njöt! Hoppas ni hade det gött!


LOOK LIKE A COCKER SPANIEL



uuuuundarbar lördag hittills, och hoppas den lär fortsätta så. Har inte hänt något speciellt men det är soligt ute & god mat väntas idag. hahaha, ska visa vad jag ska sysla med senare idag (; haha. Mamma har toppat håret på mig och nu ska jag nog tyvärr plugga .. Känner mig som en cocker spaniel idag, har en stor färgglad toffs på skallen, som dock inte syns på bilden. Hörs senare idag, pussis!


HAIR MUSIKAl



pluggas hårt här, kanske inte. försöker men har ingen ork. Fick gaaalen migrän idag, verkligen helt sjuk. Hela halsen krampa ihop, har hänt en gång tidigare. Och en halvtimma senare hade jag auditon, men det gick bra. Åkte hem sen och slängde i mig 2 hela migrän tabletter, mer en vad jag får ta igentligen men var bara tvungen att bli av med det! aja, ska försöka göra klart pjäsanalysen sen kommer nog mina föräldrar när som med pizza, yum!


DAMN, I ADORE YOU



förebild, idol. du lever min dröm. Hoppas innerligt att jag en dag blir lika grym och får uppleva det du gör. helt otrolig!


GE MIG LITE MER ATT GÖRA .... ELLER?

 

jag tror jag dör. jag är verkligen dödstrött! och döööö trött på att plugga! får ju iof skylla mig själv.. har lovat mig själv att börja ta hand om mig själv, orkar inte må såhär längre. 20 timmar utan mat nästan varje dag, lite huvudvärk eller migrän på det. nej nu ska jag skärpa mig, ska mosa i mig frukost mellanmål och hela köret, blä..

annars så hade jag intervju idag, kändes inte så värt när jag hörde en suris säga att personligheten spelade inte störst roll, utan var man bor osv. blööö. nu ska jag dränka mig i skolböcker...


NLY



det här gjorde mig ganska glad... eller JÄVLIGT glad!!!
Mina nya high heels, gosh! ja, svinhöga! showar upp dem i morgon, puss!


PAKET PÅ POSTEN





väntat ca 20 minuter på att pappa ska komma hem med mitt paket från nelly. Jag förklara för honom ungefär 3 gånger att jag INTE skulle ha paketet från H&M, att det hämtar jag ut senare! Men nej visst kom han hem med mina brallor från H&M, men han fick sticka iväg igen så jag får mina skor! Har förberätt mig med tjocka sockar eftersom skorna är en storlek för stora, haha!


DET ÄR OKEJ ATT SPÅRA UR , OH RENSA HUVUDET PÅ MOLN





mmmmmmghfmnghm. tror jag måste kräkas. så sjukt typiskt! Vakna och hade galen huvudvärk, sov vidare. Tänkte att jag stannar hemma och plugga eftersom jag har massor prov den här veckan och andra saker jag ska lämna in (vissa prov jag missas osv) Har typ sovit ut, fortfarande ont i huvudet och mår så jävla illa. Hatar det här. Ska slänga upp alla mina böcker och dricka lite teé, ta en migrän tablett, och klappa min slöa hund, haha!

1 posetiv sak är att jag nästan är garanterad sommarjobb! Dock inte världens roligaste men om jag inte får något annat jobb så har jag ju åtminstonde ett jag kan tjäna pengar på! Har sökt galet mycket jobb - sångjobb, restauranger, mataffäret, hotell osv!


20



Haft en toppendag. Börja med info för sommarjobb på smultronstället, intervju på torsdag! Har resten av kvällen pluggat och ätit gått. Är lite uttråkad nu, gör en lista.

20 saker om mig:

- jag älskar djungelvrål
- jag är djurtokig och skulle mer än gärna vara veterinär men klarar inte av blod
- jag var superfet ett tag i yngre dar
- jag är superduper rädd för döden, usch. ge mig nått piller så ja kan leva föralltid!!
- jag har aldrig varit utomlands
- jag har sjungit och dansat hela mitt liv
- jag har alltid varit jävligt bossig, men gav upp när jag börjar på den skola ja går nu, haha
- jag kan bli hemskt arg. mamma säger att mina ögon blir svarta. Har drämt till folk flertal gånger. jag har låst mig in på toaletten senaste gångerna jag blivigt så arg 
- Jag älskar min familj så galet mycket, jag kan ligga och gråta över hur mycket kärlek jag har till dom
- jag är troende på Gud, jesus, väldigt troende
- jag har mått väldigt dåligt av och till sen vi krocka med en älg i somras
- jag är ärlig. kanske lite fräck. tex om någon glor går jag mer en gärna och frågar vad i helvete de glor på 
- jag är en jättebra vän, men har börjat skita i de som är "bra vän ibland"
- jag är kär i långt hår, herregud vad det är vackert!
- jag har varit tillsammans med min pojkvän i över 3 år och planerar barn, hus och all framtid med honom
- jag bor i en riktig drägg håla, skulle kunna flytta varsomhelst bara jag kommer här ifrån
- min värsta skräck är canser och flygpland
- Sen jag var liten har jag sagt att jag ska bli världskänd sångare, just nu satsar jag inte så högt som världskänd, haha
- Våran förra bil blev stulen förra vintern, några dagar senare på nyheterna såg jag den inkrashad i Media Markt
- Jag får ofta komplimanger för hår, naglar, sminkningar och mina ögonbryn haha


SUNNY BEACH



bloggtorka. bryr mig inte så mycket om det häller. Men snart äger jag världens snyggaste skor jag mer än gärna visar up, iiihihi.. Måste råplugga några timmar nu iannan maten, blev visst annat igår kväll. Men är sååååå så så glad! Andreas kommer sen ikväll också, vi kommer sitta bänkade vi datan hela kvällen och fortsätta planera, världens lyckligaste! ♥ (och världens fattigaste framöver..)


AND YOU AINT NO FRIEND OF MINE



Sitter hemma i migrän idag, känns verkligen ur dåligt! Har inte varit aktiv i skolan den här veckan, halva dagar eftersom jag varit på sjukhuset. Ska vara hemma hela dagen och plugga, bestämde mig redan för det igår.

Just nu lyssnar jag på presley, fick en av hans låtar på sången jag ska sjunga, blir galet pepp!


HYSTERI RUNT STJÄRNTECKEN?!



Fuck off, en gång vädur alltid vädur säger jag!


SUMMER 11


H&M BIKBOK MONKI TOPSHOP

såhär ska min sommar se ut


DEN DÄR PLUGGDAGEN...



blev ju sisodär as mycket plugg igår, haha. Nä, såhär såg vi ut i bara tanken på att plugga typ. haha!
Josefin kom ju över också när amanda kom och det var då allt det här börja. Jag hade ju iallafall kul igår och det var det viktigaste, men idag ochh resten av veckan är det RÅPLUGG som gäller!

RED LIPS



försovning till högsta grad, nästan.. Vakna 07:40 och hann inte på de där 40 minutrarna till bussen. Missar pianolektionen och har nästa lektion 11:45 så jag tar mig dit då istället. Drömde världens hemskaste dröm och vill helst bara krama sönder andreas just nu. Men han får jag inte träffa förän i morgon, plåga! Dock kommer amanda hit idag och "ersätter" honom haha.

en kass bild från idag.


SVART VITT OCH ALLT DÄR I MELLAN

Huuuur fort gick första helgen?! otroligt fort! men man uppskatta den ju ungefär 1000 gånger mer än vanligt. Men idag var det bara att gå tillbaka och ta tag i det, jag har massor just nu. Har redan sovit någon timme idag så orkar nog sitta uppe länge inatt!

Nu ska jag fortsätta öva på ett missat prov och sedan duscha innan alla gått och lagt sig. Längtar efter onsdag då Mandy följer med mig efter skolan hem och ska ha "plugg/mys" med mig!


SUMMER x3



Godmorgon! Igår efter skolan var jag på världens bar med klassen för att fira anna, riktigt mysigt! Sen satt jag hela kvällen och fixa en hemsida/blogg till mej och min syster, till de som är intresserade av sångare till dop&bröllop/begravning och sånt. Och idag det första jag gjorde när jag vakna var att ringa ett samtal, så nu ska jag nästa söndag på ett informationsmöte och "boka" arbetsintervju för ett sommarjobb på smultronstället i sommar!  Men nu ska jag ta en dush och fräsha till mig!

3 sommarbilder lockar väl lite fint?! vaknade idag och det snöa! Kände att de här bilderna får värma idag!


JEFFREY CAMPBELL



Drömskorva just nu!
Henrykole.se


AAAAAAAH DKDDjDJKDSÄÄÄ HAPPYYYYY!!!



JAG HAR FÅTT TAG PÅ DESSA PUDDINGAR, AAAAAH. SÅ JÄVLA GLAD JAG ÄR!! DE ÄR SÅ FINA ATT JAG INTE KOMMER VÅGA GÅ I DOM :|  YES YES YES, MINA DEN 25:E ! (fanns bara i en storlek för stor men so what?)
PUSSPUSSPUSS!!!


NYTT I GARDEROBEN






new yorker skor 49kr, BH 139kr

Fick presentkort på new yorker i julklapp, precis som varje år! Handlar aldrig där annars och har kollat flera dar den här veckan men nej, inget har fallit mej i smaken. Men hitta de ful-söta skorna för bara 49 kr och tyckte att det var ett klipp! Och en BH slank med också, behövs alltid!

I LIVE FOR THIS



Godkväll. Har haft en bra dag även idag, men igårkväll var helt kaos, nästan. haha. Hade feber i går kväll och mådde verkligen ur uselt, lät de gå ut på min pojkvän. Ibland är det riktigt synd om honom inser ja, haha ♥ Har inga bilder alltså, gud vad usel jag är. Men jag lägger ut en av mina favorit låtar, även denna en reklamlåt!

(det är tyvärr inte hela låten, men valde just den här för att videon är underbart härlig)


LOVE HURTS WHEN YOU DO IT RIGHT


Bild ja tog i början av vintern

Sådär, andra skoldagen gjord. Det har gått bra och inte alls varit så jobbigt och tråkigt. Men idag vakna jag och blev ganska skräckslagen. När klockan ringde och man vred och vände på sig kändes det som jag var dödssjuk. Har haft ont i lungorna hela dagen och det har varit tungt att andas. Och har även haft ont i bröstet, usch. Har dock blivigt lite bättre med dagen, men är livrädd att det skulle vara svininfluensan eller lunginflamation på gång. Om jag skulle få det skulle jag SERIÖST, verklien seriöst, DÖ... Har jätte dåliga luftrör som totalt täpper till sig om jag blir sjuk, + att jag kanske har astma. Så jag ska be hela dagen att jag inte ska bli sämre utan bättre!

Imorgon är det sovmorgon men nej jag måste till sjukhuset, och kolla min armhåla. hahah, har sååå jäkla ont. Men NU, ska jag leta lägenheter, varken finspång eller norrköping (;

KRÅNGEL



puuh! håller på att städa hela rummet, och ska sedan fortsätta med att plugga. Men jag måste bara berätta om igår! haha!

Andreas kom för att hämta upp mig, jag ser hur han parkerat bilen men väldigt lustigt. Jag ser hur han går runt bilen och håller på med något. Jag fick genast för mig att halkan gjorde så att han krocka in i den parkerade bilen framför. Så jag sätter på mig ett par skor och springer ut, och vad gör jag då? VRICKAR FOTEN, och den har varit svullen i 4 veckor typ? Läker aldrig! skrapar även upp knät och tar sönder strumpbyxorna, haha :( Han hade inte krockat men det visa sig att han fastna med ena däcket i en snö driva. Men det är väl ingen match att få ur tänkte jag? Nä visst, stod där i 40 minuter och massor fyllon fick hjälpa till. Vi som hade brottom till bio också. haha. Men det löste sig tillslut och kvällen blev as mysig :) !

DUE DATE



God eftermiddag, god kväll? Dagen hittills har varit dyng dött, orkar knappast nått häller. Men ikväll åker jag och älskling in på bio! Due date. The tourist var fullbokad :( Älskling bjuder eftersom jag är pank, hehe, (jätte ovanligt typ...)

Blir att leva snålt nästa månad, ett par byxor på posten från H&M, och ett paket från fannyhair - som jag funderar över om jag verkligen ska köpa ut det?


HEAD OVER HEEL FOR YOU


Jag är kär, IGEN... Föll pladask och vet inte vad jag ska ta mig till. Vill vansinnigt gärna ha de beiga men finns inte i min storlek. Jag måste få mätta mitt skobegär!!

Nelly

NATTI NATTI


godnight kiss

ujuj, har varit en riktigt lugn fredagskväll, men det har varit så skönt att bara vara hemma med sin familj. Har nu suttit ett tag och sökt lite jobb, har ett uselt CV så lär väl inte leda så långt! ... Har även världens ångest till måndag, skoldax...  Måste väl försöka se det lite posetivt ändå! Har beslutsångest nu, sängen eller duschen ?


FRIDAY MORNING



har fått en sänghimmel som ni ser :D av min lilla josefin! Håller på att pynta den, ni ska få en närmre titt! 

SÄNGHIMMEL


kom hem för någon timma sen för att käka, ska snart tillbaka till min pöjk igen. Men under tiden som maten smälter så letar jag efter en sänghimmel! Jag hade en förr, från IKEA. Den är såklart slängd... Men jag fixar ju mitt rum just nu, och jag SKA bara ha en sänghimmel! 

Vet någon vart man kan få tag på en?


NI GER MIG STÅFRÄS


gaaaaaaalet kär i dessa skor alltså. Jag ska abslut vanka omkring i någon utav dessa skor i sommar!
Från H&M

LEOPARD





/Leopardskärp Lindex 50kr/

Tyckte faktiskt att var lite utav ett kap! Har behövt ett sånt här smalt bälte, och det här föll mig lixom i smaken direkt!

OUTFIT







halsduk väska byxor H&M / linne gina/ örhängen ur och penn

Sådär drog jag och josefin en tripp till stan idag, var där i max 2 timmar? Blev ett spontanköp som visas senare. Sista bilden bjuder jag på, jag halkar faktiskt till med ena foten och det är därför jag står som jag gör på bilden, haha!

AGG

AAAAOKEEJ!!!, bilderna eller blogg vägrar medarbeta med mig.
outfit + kap från stan kommer senare!

GOD JÄVLA MORGON



GÖR-SNYGG ville jag bara tillägga innan jag fortsätter.
Vakna vid 9, SKIT KUL. Bara att dra hem, fixa sig, rasta hunden och ge honom käk. Väntar på Miss. Bruttis, vi skulle väl typ till IKEA idag? ... visst fröken "jag ställer klockan på 11" Nu måste jag fixa frillan!

(piercing i läppen har jag haft sen, 6:an, i tungan sen 8:an - bägge tog jag själv)

NYÅR


kokerskan elin.k!

bruttan

ser lite grym ut, huh?

OLEEEÈ

supertaggade, på ett och annat...

detsamma här!

"ha dricka i munnen & sjung din favoritlåt"

puss

letar efter nått gött!

"ta av dig ett klädesplagg"

"skriv ett snuskigt ord på personen till högers bak" hon skrev Anal..

pepp!

sväljer flaskan? hah

go o glad

såhär piggt blev det för vissa!

andra tålde mer,haha

"se ut som en nörd" typ ..

HAPPY NEW YEAR



ujuj, har vaknat och börjar sakta fixa mig just nu.

Igår då, jag började sminka mig och fixa håret runt klockan 1? Blev klar strax efter 5 tiden. Strax efter det drog jag och josefin till elin p där redan elin k var. Jag och Josefin börja shotta ur dessa charmiga äggkopparna ;) vi körde lite förfest spel, vi blev lite fulla.
Innan tolvslaget drog jag mig mot min pojkvän, resten vill jag inte ens berätta.

Härbliga bilder dyker upp någon dag!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus