LUSTIGA JAG

- blir retad för min dialekt
ja, jag bor ju i östergötland.. och jag har tydligen riktigt bred östgötska, inte så vackert. Får ofta människor som härmar mig, folk som ja inte ens känner! (om jag någonsin gör en videoinlägg ska ni få höra)
- jag har ett hemskt temprament
det är inte ofta jag blir arg, men när jag blir arg blir jag rädd för mig själv. ska inte berätta allt jag ställt till med, heheh.
- jag hade kunnat heta snygg i efternamn
ja, dumma farmor som gifte sig. annars kunde jag hetat Snygg i efternamn.
- jag har aldrig varit utomlands
visst är det hemskt?! dock har jag en hemsk fobi för flygplan. Men min första resa ser ut att bli direkt efter studenten i år!
- jag har pyttesmå ögon
Det syns inte nog inte så väl på bilderna. Jag har hittat mitt sminksätt för att få de se större ut.



30 NOVEMBER


Ligger i sängen hela dagen förmodligen. Mitt huvud mår inte bra, inte min hals heller. Imorgon är det konsert och jag ska sjunga med min klass, ångest.
___________________________________________________________________________________
upd.
sovit i ex antal timmar, känner mig inte sådär mycket bättre. Dock kommer mina fina pojkvän och tar hand om mig ikväll, med pizza!


I, AND DETAILS TODAY



armband från indiska, ring från gina

MY NEW FAVORITES ON A GOLDENPLATE


Här är mina nya godingar. Har använt dom 2 dagar i rad nu 24/7, typ. Otroligt bekväma.
Nelly

LATE UPDATE

Inte suttit vid datorn förän nu. Direkt efter skolan när jag kom hem la jag mig i sängen och sov. Har haft huvudvärk och ont i halsen idag så det var skönt att bara lägga sig. Men just nu har jag börjat baka en kladdkaka som ska ätas ikväll ihop med julfilm! ..  Snart kommer bättre bilder på mina skor som jag blivit bedd om och som ja lovat! kisses


GRAY GRAY GRAY



tröja gina // jeans H&M // skor nelly //
Visar nu mina nya tröja på och mina nya dojjor! Fick dock inte så bra bild på skorna men det ska fixas. Jag äääälskar dom, dom är så otroligt bekväma och man blir inte trött i fötterna av att gå i dom, tumme upp!

RELOAD


Hemma ifrån gymmet. Första gången på ca två veckor nu, (pga tidbrist + magsjuka) men så illa var det ändå inte. Har lite ont i ryggen nu efteråt men hoppas det är över till imorgon ifall jag hinner gymma lite då också! Körde på vitamin well efter träningen, jag tänkte försöka ersätta det här med all cola ja kunsumerar!

SUNSHINE THROUGH MY WINDOW



Godmorgon, eller? Jag kom hem för ca en timma sedan från min första lektion och har mina nästa inte förän klockan 3! Skönt. Så hittills har jag hunnit äta frukost och städa. Ska hinna ta outfitbilder, plugga lite, fixa frisyren och ta en rejäl lunch innan jag ska tillbaka. Direkt efter skolan hade jag tänkt att bege mig mot gymmet! Today is a good day!

FÖRSTA

Första adveeent! Mindre än en månad kvar nu, mys! Det enda som saknas är snön!
Idag har jag jobbat 13-18 och med mig hem fick jag ett par skor jag köpte av en arbetskamrat, ih! Lär använda dem något galet. Just nu är jag sådär skönt trött, väntar på Gustafsson 3 trappor upp med lussekatter! Ha en mysig första advent!

NEW IN



gina t 199:-
Ursnygg, och snyggare på! Det svarta på ärmarna och sidorna är transparent vilket inte syns på bilden.


YESTERDAY


Hade mysdag igår! Förra helgens planer raderades ju eftersom vi bägge blev magsjuka så vi tog igen det nu kan man väl säga. Så igår blev det bio, och efter det åkte vi hem till mig där jag förberett ett dukat bord och köpt massa god mat som jag stallde mig och fixa till. Jag borde ta mig fan bli kock!

FIGHT WITH THE COMPUTER



me today
Skulle vilja skriva tuseeen fula ord på rad just nu, så länge som jag bråkat med datorn och bilderna. Får fortsätta bråka för att få in resten också.. Men men, som sagt idag är humöret på topp! Är så sjukt avslappnad och mår bara bra. Ska snart äta god mat sen ska jag lägga mig ner och läsa min bok!

LÖRDAG

Godmorgon. Vaknade faktiskt för en stund sen, och har en dess försökt få in bilder i det här inlägget men det bråkar. Jag vet inte ifall det är photoscape som orsakar det eftersom det inte är första gången... Har vaknat verkligen på rätt sida idag, ska utnyttja den här dagen fullt ut! Gå ut en sväng i det fina väder, ta en kaffe på stan möjligtvis, leta smycken, kolla lite julfilm kanske? Idag mår jag bra! Hörs sen, då SKA bilderna in!

YOU ARE A CINEMA -





I COULD WATCH YOU FOREVER

Neublosa. Det här är bland det vackraste jag vet, har en riktigt stor tavla i mitt rum där jag skulle vilja en sån här bild i lila nyanser. Måste få till det... Den här dagen har varit jobbig, och så var jag hemma sent ifrån skolan för att ja stanna kvar och dansa. Hade verkligen inte tid med det, har prov imorgon och ja har hur mycket plugg som helst. Känner hur migränen är på väg, och då vet jag att jag har för mycket och är stressad. Men imorgon väntar en fin dag! Bio och så ska jag överrska min pojkvän med lite mys :)

STOCKHOLM ROSÉ



Hämta som sagt ut ett paket förut idag, och inga kläder var det i den inte! Utan en bok för beställde i förrgår kväll. Den ska vara både rolig och lite sorglig tror ja, mode & kärlek. Och ja kan bara inte älska omslaget mer! ursnygg. Bara att hoppas den är bra. Beställde ifrån Adlibris vilket jag rekomenderar starkt om man ska beställa böcker, ingen fraktkostnad och snabb leverans!

BLACK AND BLUE



tröja Monki // halsduk H&M // lackleggings vero moda // skor skopunkten // armband indiska
Död dag. Har pluggat och hämtat ett paket! visar senare.. Kvällen fortsätter med plugg då jag ska försöka ta igen typ allt, och imorgon tillbaka till skolan!.. Pussaaaahr


NJUT AV DIN TUR PÅ BERG OCH DAL BANAN






SILVER & ORMSKINN


Likelikelike..

BROWN PURPLE GOLD


monki - eleven - gina - google
Skulle så gärna vilja ha allt det här! Testade tröjan ovan från monki idag och blev heeelt förälskad! Men ska ta det lite lungt med pengarna nu till jul har jag tänkt, julklappar och sparande till flytt,resa&årsdag är vad som gäller! (får se hur länge det dröjer innan jag kommer hem med en klädpåse, hihi)

KAN KÄNNAS TUNGT SOM FAN




stickad cubus // kuvertväska new yorker //
Tillbaka på bloggen efter en hemsk magsjuka, det finns nästan inget än att ligga och kräkas alltså. Har den här helgen levt på vatten och lite soppa. Magen känns inte helt okej men så länge jag slipper att ha en spyhink brevid mig är jag nöjd. Har också färgat håret innan sjuk perioden, men är på väg tillbaka mot blont igen så det ser lite ut som det gör nu... Vi hörs kanske senare!

MEST OTUR I VÄRLDEN?

Tänkte sätta igång och blogga igen efter mitt extremt tråkiga uppehåll, dock åkte jag på magsjuka igår så är sängliggandes med en papperskorg brevid mig. Mer behöver jag väl inte förklara ..

JUST NU

NOLL INSPO


15 NOVEMBER


I förrgår vägra kameran att samarbeta, kanske borde skicka iväg den på en lagning ändå.. Och idag har jag väl mer eller mindre vaknat och slängt på mig första bästa kläderna som legat framme. Känner att lingonveckan knackar på dörren så jag har köpt mig ett BIG PACK Riesen♥ Men så var jag på en fin lunch tillsammans med min fina pojkvän som kom igår kväll febrig och dan. Så jag har väl mer eller mindre tagit hand om kraken... Imorgon ska jag försöka hinna ut i ljuset och ta lite bilder och ta en sväng på stan.

Needs:
ärmlös shorta
eyeliner
hårfärg(?)


ICY PURPLE & GROOVY


Sa ju att suget var stort. När jag ändå var inne i stan och det var extrapris på dessa lack kunde jag ju inte motstå..


DAGENS SÖNDAGSMÅSTEN

  • fira fars dag - CHECK
  • köpa sport BH - CHECK
  • köpa nyttig frukost/mellanmål - CHECK
  • plugga
  • öva musikalrepliker
  • skriva klart musikallåt
  • gymma
  • städa
  • måla naglarna

Mycket redan gjort, mycket kvar. Bara sätta igång!



SVARTA


(tidsinställt inlägg)
1: H&M 2 & 3: LINDEX
Tre jag ska leta som galet efter i butikerna. Halsbandet är helt klart min favorit och strax efter det ligger väskan tätt inpå. Såååå snyggt!

2 FRÅN IGÅR



Bild 1: fredagsmys med andreas Bild 2: jag igår
Så irriterad på att alla mina bilder blir skit, tar år innan jag får till en. Och jag orkar inte lämna in den på lagning.. Funderar på att lämna in den för att få den fixad, sen sälja och köpa mig en bättre! Nåja, igår efter jobbet plocka min pojkvän upp mig och åkte hem till mej och myste.. Jag sov alldeles för länge i morse och jag börjar jobba igen 16:30, sen skulle jag igentligen ut på party efter jobbet men det struntar jag i av flera anledningar.. jaja, HÖRES.


111111


tröja + armband + shorta H&M // skor nelly 
jobb 17.00-21.15, otaggad.

COLOURS


Ja tack! Har blivit helt kär i nagellack på senaste, när lönen kommer ska några nya in i samlingen.
nr 3 första raden & nr 1 första andra är mina favoriter.
(funna på H&M & eleven)

YESTERDAY



En titt på gårdagens. Bara enkelt och skönt, jag är mycket för bekväma kläder tyvärr.. haha. Andreas kom till mej igår och överraska med att stanna hela dagen, mys! Därför jag aldrig satt här. Och nu insåg jag hur bråttom jag har till skolan, cykeln är fortfarande kvar vid skolan så får gå eller planka spårvagn dit! tusan

8 NOVEMBER


shorta MQ //
Är världens tröttaste och tråkigaste människa just nu. Men det är så det ligger till och imorgon ska jag till apoteket för att försöka hitta en lösning på problemet, var där idag med apoteket var överfullt med människor och det fanns ingen hjälp att få. Ska till gymmet om ca en timma och sen sätta mig framför skolböckerna. Puss

INSPO AND WANTS


BALLT!
http://stylorectic.blogspot.com/

7 NOVEMBER


linne gina // lackleggings veromoda // armband H&M //
Hemma hos mig just nu med en klasskamrat, erika. Vi har precis käkat och nu så slängde hon sig i duschen. Förhoppningsvis börjar vi plugga efter det, det var ju det som var själva tanken med den här dagen men det blir ju lätt att man hittar på annat, haha..

MY WEEKEND





Bild 1: lyx! Bild 2: kyrkogård full av ljus Bild 3: lilla meei Bild 4: kaffechoklad dryck

Lite bilder från min helg,rätt ointressant menmen. Gick ut en sväng med syrran tidigare, kände att jag bara var tvungen att ta mig ut och få andas! Jag behöver verkligen flytta hemifrån.. Imorgon har jag 2 lektioner: idrott 9-10, dans 15-16 och där imellan ska jag till gymmet. Hurtit! Och sedan följer en klasskamrat med mig hem för en pluggdag med sleepover, inte helt fel!...  Hoppas ni haft en fin helg!


TACK ÄLSKLING


Nytt armband! Det är riktigt enkelt men ändå otroligt fint på! Bestämde mig med en gång för att köpa det men sen bestämde jag mig för att tänka över mina pengar lite, men då tog andreas tag i det och gick till kassan. glad tjej!
H&M 80 kr

PALASET KOHDALLAAN



tröja gina // linne (under) + plånbok monki // lackleggings veromoda // skor skopunkten
"bitarna på plats"
Köpte dessa leggings på stan idag, riktigt kap. Jag ser igentligen lackleggings som ett plagg man ska använda till något enkelt för att piffa till det, det blir lätt to much annars. Men var så sugen på att använda dom så de fick åka på och det blev lite mer av en partyoutfit kanske... Nu sitter jag här igen och lyssnar på Finsk musik, det finns inget finare.

ALLA HELGONS DAG

ska upp till kyrkan senare och tända ett ljus för min farmor. Överväger starkt att stanna hemma, går med en klump i halsen, gråten i ögonen och minnet från den dagen hon "försvann" snurrandes i huvudet. Men det kanske är meningen att man ska dit och visa att man forfarande minns och saknar?

DAGENS



transparent tröja + byxa H&M // armband cubus // ring gina // jeansväst levis //
Det här är inte tröjan jag köpte igår som jag sa att jag skilla visa, blev lite tveksam på den så får se ifall den åker tillbaka eller inte. Nu har jag bråttom ska till badhuset med pojkvän! Puss

ALLA ÄLSKAR DET HÄR


NEW IN


transparent blus ifrån Gina 199:- (ni får se dem på imorgon)
blå plånbok monki 80:-

UPPDATERING
Blusen åkte tillbaka i butik. Var uppe till 2 på natten och försökte matcha den med olika plagg och kände bara ae.. Men den är superfin så rekomenderar den verkligen!

2



Bild 1: bjussa syster på kaffestund Bild 2: jag idag
Haft en kanon dag! Dock en sämre natt vilket ledde till att jag vakna 13.00! usch och fy! Sen kom min syster hem efter sitt första jobbpass och då drog jag med henne en sväng till stan! Satte oss på coffiehouse by george och jag tog min favorit: White Mocha! och bjöd även min syster på en snickers latte i think. Blev också lite shopping! någon måste slita plånboken ifrån mig nu ..


ALLT BEHÖVER INTE MATCHA MED HÖSTMÖRKRET



linne new yorker // korsörhängen glitter // hög midja byxa + shorta H&M //
Jag är mycket för bekväma kläder, så idag slängde jag bara på mig ett linne med ett par höga byxor till + en jeansshorta när det kyla till. Outfiten gör sig inte så bra sittandes eftersom det är höga byxor dock..
Dagen blev inte alls som planerad, men inget illa med det. Tror den blev bättre! Ligger i sängen och gottar mig med pojkvän! Och tänkte bara säga att ni är söta som hänger kvar och fortfarande komenterar världens torraste blogg just nu!

-


nu: sömn
imorgon: gym, secondhand, mys(?)

FÅTT ARSLET UR VAGNEN


Titt vad jag skaffa mig igår! Har varit där nästan 2 timmar idag och det kändes som en bra start, har också funderat på att starta en ny kategori - träning och hälsa. Men jag tror jag skippar det eftersom jag inte är något proffs. Imorgon ska det vägas, mätas och fotas, jaja.. Tidigare idag träffa jag amanda på stan, vi luncha och kolla lite i butiker. Nu resten av kvällen blir det nog bara hemma mys, och fixa naglarna!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus