BOTTEN IS NÅDD

Det kan ju inte alltid vara bra. Nu ska jag vila upp mig sen ska jag bli en bra bloggare imorgon igen.
pussi


OTAGG


fredags
Godmorgon! Vakna för ca en halvtimma sen. La mig och sov prick klockan 6 i morse, jobba ju natt och det blev en del övertid. Först stäldes klockan om en timme så en timme extra där, och när det stängde bad de mig att stanna och städa, en timme där! Men det överasskar väl posetivt på lönen sen (;.. Klockan 5 ska jag vara tillbaka på jobbet och det är jag mindre otaggad på, men ni får ha en bra kväll!

SÅ MYCKET BÄTTRE


Det här kommer absolut vara lördagarnas höjdpunkt! Älskar det här programet, och det är så jäkla grymma artister! gåshud bara jag tänker på det!

MY WEEKEND SO FAR


fredag på olerys

utanför IKEA
Hejsan alla goa och glaá. Kom hem för en liten stund sen. Hade en fin och mysig fredag igår precis som planerat. Sen vakna vi nästan 13.00 idag och då bestämde vi oss spontant att åka vidare mot IKEA Linköping, nu är lite mer inhandlat och vi är lite mer redo... Nu är jag som sagt hemma och väntar på mat, skulle igentligen parta något galet idag med halloween utklädnad men nej. Jag ska jobba natt! usch..


OM DU VÄNDER OM ÄR DU EN AV DOM


tröja gina //
Fredag och HÖSTLOV!!! Har legat i sängen, vet inte vad det är med min kropp just nu. Men nu har jag en helt ledig vecka och nu ska jag bli bra! Det börjar idag med att jag åker till min pojkvän! Föst ska vi ut och äta, sedan ska vi hem och ta ett bad. Sen ska kvällen avslutas med chips och dipp till en bra film!

NAILS



Jag har alltid haft långa naglar, de växer rent ut sagt som ogräs! Dock får jag inte ha långa naglar på jobbet så har kapat dem en bra bit, ändå tycker jag de är ganska långa. Tills jag hitta de här bilderna! Skulle verkligen vilja få tillbaka den längden igen, det var så kul att kunna styla dem på olika sätt!

GODMORGON



från i sensomras
Godmorgon gott folk. Såhär ser jag absolut inte ut idag, vakna 09:08 lagom försenad. Satte med en gång igång att stressa vilket jag inte skulle ha gjort. Hade huvudvärk hela dagen igår och den kom lätt tillbaka i morse. Sa igår: "Jag har nästan helt blivit av med min huvudvärk/migrän".. Det är sånt man aldrig ska säga! För de som inte vet har jag under många år haft en förskräcklig migrän som ledde till att vi röntga min hjärna för att se så att jag inte hade någon tumör! vilket ja inte hade som tur va. Har struntat i första och nästan viktigaste lektionen för att vila skallen, men ska nu dit för dans... usch

NEW IN | + tips!


De har fått in jätte fina tunna glittertröjor på H&M för bara 149 kr styck! De här är färgerna som finns, finns även i silver men den fanns inte i min storlek. Ville ha varenda en men jag skulle igentligen inte shoppa mer överhuvudtaget, ändå kom jag hem med den blå ...

MY THING


Nej nu tycker jag att det har varit en väldigt tråkig och ledsam period. Så satte mig och kolla igenom mina facebook bilder men roliga minnen. Det här är ca ett år sen, min klass sjöng på Munken här i Norrköping. Ett av mina bästa uppträdande. Att sjunga på scen är det bästa jag vet, men jag är den som blir så otroligt nervös att jag nästan backar ur i sista stunden. Och som synd är sätter sig nervositeten på rösten vilket gör att jag inte kan visa mitt bästa, riktigt surt! Men det här var som sagt ett uppträdande jag är nöjd med, och jag är sjukt taggad på min låt i musikalen!

(och här ser ni hur kort jag är, hihi)

AMARILLO


Den här lustigkurren har släppt ett album. Avskyr hans låt "vill du ligga med mig då", men det här albumet överraska mig posetivt. LIKE IT!
Lyssna på:
- 50 kvm
- Udda par
- 15 minuter fame

BLACK AND LEOPARD


poncho gina // väska & örhängen H&M // skärp lindex /
Dåliga outfit bilder från idag. Är otroligt irriterad på min kamera just nu, och ledsen... Hursom helst så har jag haft en grym dag! Fast att jag var på sjukan tidigt när jag igentligen skulle ha sovmorgon. Hade matte först på morgonen men då gick brandlarmet, check! Sen var det tacos i skolan, check! Och sista lektionen var vi och titta på en komisk teater på skandiateatern! Nu ska jag förstöra dagen lite med att plugga, men lövbiff står på menyn senare så det väger upp sig!

09:39


Godmorgon folket. Blev sämst uppdatering igår eftersom det var världens sämsta dag på alla sätt. Och idag är jag så jäkla arg på att man måste gå upp så jäkla tidigt varje dag, jag är en extremt morgontrött människa så jag lider nästan ta mig fan av tidiga morgnar. Skulle igentligen ha sovmorgon idag men hade tid på sjukhuset så det var bara upp och hoppa! Ska försöka göra något bra av den här dagen, kanske skule luncha på stan med en klasskamrat, annars ska jag till stan ändå och införskaffa lite småprylar, visar senare!


CALVIN KLEIN

Älskar den nya doften av Calvin Klein! Det tog ett tag innan jag fasta för den men nu står den högst upp på önskelistan! Den här ska ni absolut ta och nosa på!


NEW IN



Gina T  79:-
Grymt! Har sett liknande ringar på flertal bloggar och har själv varit sugen på en likadan, sen idag fann jag en! Tycker dem är så gymt balla! Den här är i guld, vilket inte syns på bilden. Nu är det bara att fixa naglarna!

MONKI NEWSPAPER / INSIDE



today
Sov verkligen ut idag, ställde klockan på 10.30 men kom inte upp. 12.30 var jag uppe, haha! Inte lustigt kanske efter min natt, vakna mitt i natten med en grym smärta i vaden som vägra släppa. Smärtan gick sidan vidare i armen, då börja jag bli lite rädd och fundera ifall jag kanske fått en blodpropp i vaden. Tyvärr går det där i släkten på farsans sida och jag har läst om blodpropp i vaden, och symptomen stämde in bra. Men efter ca 40 minuter somna jag om som tur va, när jag gick upp i morse var jag alldeles svullen i armleden. Jäkligt lustigt! Allt är helt ok nu. Jag ska leta efter en bra film till kvällen och sedan ska jag plugga, puss på er!

JAG HAR DET JÄVLIGT BRA ALLTSÅ





Bild 1: kärleksmess Bild 2: me today Bild 3: fíck av min fina i fredags Bild 4: lördagsmat


MONKI NEWSPAPER / OUTSIDE



linne monki // jeans, skinnjacka, halsduk H&M // armband cubus //
Det jag har runt om mig ser kanske ut som en tröja eller liknande, men det är faktiskt en halsduk. Den är riktigt stor och jag tycker den gör sig snyggast såhär!

IM HOME


Hello guys. Det är alltid lika dött på bloglovin lördagar, boooring. Själv sluta jag jobba 21.15 och har käkat och suttit vid datorn sedan dess! Här är morgondagens planer:
- sova ut
- storstäda
- (sola?)
- (träna?)
- snabbsväng till stan
- plugga
- andreas


HEAT PROTECTION


För plattångsmisbrukare som jag.. Använder plattången MINST 2 gånger varje dag. Använder den till allt, platta, locka, våga mm. Gissar på att mitt hår inte mår så jäkla bra utav det så jag köpte phc värmeskydd spray. Någon som testat den? Jag vet ju inte direkt hur jag märker ifall det fungerar, men gott och fräsht luktar den!
ca 70 kr

LÖRDAGS LOOK



magtröja monki // shorta second hand // jeans H&M // Kuvertväska new yorker //
Hej gott folk, IM BACK! Skulle blogga igår, men när min pojkvän kom hem till mej med en fin bukett rosor och biobiljetter ville jag spendera all tid jag kunde på honom... Blixten på min kamera krånglar som tusan nu så där av att jag inte får till så bra bilder, riktigt surt. Har rätt mycket att visa så det blir tidsinställda inlägg ikväll (eftersom ja ska jobba) Puss!

ILLA

Lovade outfitbilder, vilket kräk jag är som struntar i det då. Försov mig till tusen idag, när jag kom hem ifrån skolan åt jag sen har jag sovit. Det är inte min vecka som sagt, har bihåleinflamation och av någon anledning så har jag ingen energi. Imorgon är det fredag, då ska jag börja göra något bra de sista dagarna i veckan. Sen får det ta mig fan vara slut på det här deppinläggen!

MY DAY




1: Villy 2: cornflakes & nutella 3: jävla krångel hår
Den här veckan kan ju bara slänga sig i sjön! Inget har blivit som det ska! Insåg också igår att jag gjort av med 3 tusen på mindre än en vecka, yeeei! ... Skulle även skaffa mig en mörkare hårfärg men det gick inte som det skulle, istället har jag blekt lite och just nu känns det som om jag har 1000 olika blonda nyanser i håret. Ska köpa mig en bra hårinpackning så löser det sig säkert. Imorgon kommer outfits!, efter 3 tråkiga jävla bloggdagar. Här är lite vardagsbilder, puss!

SOM EN BITTER GAMMAL GUMMA


Hemma på lunch. Det här ser verkligen ut som gubbfika, men jag känner mig också som en gammal och risig människa. Skrapar trisslott, vinner inte en krona. Äter upp hela munken fast jag blivit äcklad av att äta halva. Sitter och kollar ut på det urtråkiga vädret och lyssnar på winnerbäck. Det låter fint samtidigt som väldigt tråkigt. Nu ska jag försöka göra något bra av den här dagen, puss ♥

HAIR COLOUR


Nu kan jag inte hålla mig längre... Älskar verkligen min hårfärg, har i så många år försökt få det där snygga kändisguldblonda håret och jag kom dit! Men Nu har det liksom tappat glansen, det kan va snyggt två dagar efter att jag duschat men sen är det inte alls lika snyggt längre.  Så nu färgar jag det, kan inte hålla mig längre! Det kommer inte bli en stor skillnad men jag är livrädd! Resultat imorgon!

H&M WINTER COLLECTION




Så mycket snyggt, verkligen värt att kika på

A SUNNY SUNDAY


me today
Söndag, igen. Och jag lär mig aldrig att tycka om dom bättre. Ska försöka sätta igång med religonspluggandet snart. Måndag-tisdag lär bli dåliga bloggdagar, efter skolan tar jag cykeln direkt till jobbet. Men på onsdag är jag tillbaka fräschare än någonsin!!! förhoppningsvis.. Det lär vi se då!

MADE MY DAY

Godkväll! Är hemma efter ett jobbpass som blev längre än väntat. Precis när jag sluta och skulle gå och räkna kassan rasa det in halvfulla människor som anlänt med en stor buss, så det var bara att jobba bort kön... Har käkat och ska snart slänga mig i duschen. Funderar på morgondagens planer, har verkligen gått igenom alla Norrköpings köpcentrum och hittar inga fina smycken eller kläder. Är i stort behov av smycken! Så jag funderar på om jag ska ta mig in till Linköping imorgon och kolla lite där!

Men men, till rubriken! Blev tillagd i favoriter på http://jennyjanssons.com/ blogg vilket gjorde mig otroligt glad! När man kollar hennes fina blogg och sen på min så tänker ja, oj vad såg hon här? Det är detsamma med alla fina som komenterar så fina saker! Och från och med nu ska jag bli bättre på att svara för jag har varit usel på det!
Puss och godnatt!


MY NEW FAVORITE COLOUR II


Showar upp tröjan igen. Men den vill inte göra sig på bild helt enkelt, så ni får själva ta en sväng till Bikbok och kolla in den! Finns i flera fina färger och jag vill ha dem allihop!

MY NEW FAVORITE COLOUR



Ville liksom inte fastna på bild idag. Men det här är den nya tröjan från Bikbok och mina nya skor ifrån skopunkten. Jag verkligen älskar tröjan och jag måste säga att den är snyggare i verkligheten! 
Nu ska jag iväg och jobba tll 21.15 så vi hörs då, puss!


JAG KAN INTE ENS GÅ UTAN DIN LUFT I MINA LUNGOR


Vad gör alla fina där ute? Kollar idol? Själv är jag ett fan av amanda, svär på att jag satt brevid på henne vid audition när jag sökte till idol i Linköping, rätt kul! Förövrigt har jag mått riktigt uselt idag, har varit sjuk av och till i 3 veckor nu vafasiken?! Så när jag kom hem slängde jag i mig värktabletter och bums i säng och hoppas jag blir bättre till jag ska jobba imorgon! Förövrigt saknar jag min pojkvän så otroligt.. Men nu ska jag sätt mig i soffan igen, Ha en bra helg!

NEW IN




Blev en liten shoppingrunda och lunch på stan idag. Vinterjacka och skor införskaffat vilket var målet, + lite annat smått och gått. Skulle även fixa håret idag men allt är inte införskaffat så lär bli nästa vecka, när fan jag har tid för det?

FÖR MYCKET AV DET GODA?


2 dagar i rad... Lever gott i stan alltså

WANT


Galet snyggt halsband! Skulle mer än gärna vilja bära runt min hals.
bild: hannawestman
från: miitasweden.com


BEAUTIFUL DAY



Tveklöst världens mysigaste torsdag. Gick motvilligt till skolan i dag när världens mysigase pojke ligger kvar i sängen. Skolan bestod av massor dans och lite sceniskt karaktärsarbete. Andreas plocka sedan upp mig på lunchen och vi satte oss och åt tillsammans. Salladsbar blev det för min del, VÄRLDENS GODASTE FETA OST! haha. Sen var det bara att traska tillbaka till skolan igen. Slutade tidigare så jag och andreas tog en sväng på stan. Imorgon skramlar pengarna in så JÄDRAR vad jag ska shoppa, allt kommer upp här! Puss!

ULRIKKELUND - LUSTFORLIFE



största inspirationskällorna just nu


TAKE AND LOOK AT ME


How I look today.
Stickad Cubus // jeans väst Levis - till det strumpbyxor

ABSOLUT DÖD

Skulle igentligen vara i skolan nu, som resten av veckan. Har pluggat som en idiot, speciellt igår hela jävla dagen och långt in på natten. Känner att jag inte mår så bra av det här. Känner mig låst när jag verkligen måste plugga och jag vill helst bara sova. Behöver sova rättare sagt. Äsch, jag är inte den enda som tvingas sitta klistrad bakom böckerna så ska inte gnälla. Istället ska jag ta mig lite frukost och ta mig till skolan fast jag sjukanmält mig.
Ha en bra dag, puss!

NOWHERE


Så otroligt läckra, skulle mer än gärna vilja gå men en sån här under armen.. Menmen, i ett annat liv kanske!
Finns på Nelly!

TISDAGSOUTFIT




Har dragit på mig en skön outfit idag och sådär lagom snygg. Sitter hemma hela dagen idag och pluggar, religionprov imorgon! Kanske jag ska förbi stan en sväng och kolla hårfärger ;) yiiiihaa!
Vi hörs sen, pussiii!

ASHTON KUTCHER



Two and a half men - Ut med Charlie och in med Ashton, I dont mind ..

VINTERJACKA?


1 H&M 2,3 LINDEX
Vad ska alla människor använda för jacka i år?! Känner att jag för en gångs skull ska kosta på mig en vinterjacka och inte gå och frysa de här året. De här är 3 jackor jag kollat in men vet inte om de är tillräckligt varma. Jag är mer för korta jackor men vet att kappor är så jäkla inne. hjääälp mig!

IM SORRY

Verkligen superdålig och tråkig uppdatering, felåååt.
Fredagen var det födelsedagsfest, och igår var det hemmamys med älskling. Idag drog vi ut en sväng till inredningsaffärer och kära ner oss i en hel del. Har hela gårdagen och idag inte mått sådär jätte bra pga min mage (äggstockar?) Vill helst sova bort hela dagen men istället ska jag ta fram böckerna. I veckan ska jag bli en bättre bloggare! Puss

!






Var inprincip klassfest igår kan man väl säga. Har inte haft så kul på länge, skakat roooompa något galet!

NYTT I SMINKVÄSKAN


Sprang snabbt in i stan direkt efter skolan och såg att Yves Rocher har 50% på allt! Kan ni tänka er att foundation, mascara och ett läppstift gick på 160:-? Rätt otroligt! Dock har jag aldrig testat yves smink så det ska bli spännande!

LIVET LEKER


Det går bra i skolan, får mycket beröm, har världens bästa pojkvän och är helt enkelt så jädra lycklig just nu! Igår fixades mössan och jag är helt enkelt taggad på att köra så jävla hårt nu sista året! Och datan och bloggen, blir det visst lite mindre av..

BARA NÅGRA ONÖDIGA RADER


Har inget speciellt vettigt att säga eller några bilder att dela med mig. Har suttit framför den jävla religionsboken och inte löst en enda fråga! Nu ska jag tillbaka till boken och toppen vet ni vad? Har ont i halsen sisådär varannan dag och idag är en utav dem.. Usch och fy men nu ska vi inte vara negativa! Imorgon ska jag  bli bättre med uppdateringen och på fredag kanske ett sångklipp dyker upp här! Godnatt ni fina!

LUNCHKONSERT


Sitter nu som först i skolan. Huvudet vill helst ligga i sängen hela dagen idag.. Men på fredag har jag lunchkonsert här i skolan och jag ska nu klockan 4 öva! Och det här är låten jag ska sjunga! Har inte sjungit på flera månader så önska mig lycka till! ..

MIN DAG I BILDER




BILD 1: Hur jag klär mig idag
BILD 2: frossa bullar (dock inte äckelkanelbullar)
BILD 3: underklädsshopping
Nu kommer jag sitta som klistrad i skolböckerna resten av kvällen tills andreas kommer sent ikväll och övernattar. Ha det bäst!

FROM MY PLACE


Har länge letat efter en läcker ljusstake i guld, och på myrorna fann jag den! Den såg riktigt förjävlig ut i början men pappsen puttsa till den och VOIALLA! Haft liten beslutsångest om färg på ljusen, men lila gardiner och detaljer pryder mitt rum just nu och det är lagom höstmysigt. Vitt-svart-guld-lila är vad mitt rum består av för färger!


SWEET MISS BLUE II




Tröjan är som sagt ifrån Vila, 400:- // ring glitter
Till det har jag bara haft strumpbyxor och smycken i silver. Letar nu även efter stora silver armband att ha till den här. Dock vill jag hitta något snyggare en strumpbyxor till, TIPS? hur ni skulle matcha den här tröjan utan att det blir för mycket? 
Puss på er!

SWEET MISS BLUE I



tröja vila //
Ny tröja jag köpte häromdagen och jag är SÅÅÅÅ KÄÄÄÄÄÄR! Invigde den idag till klassfotot, och den kommer användas flitigt. Speciellt till festligheter som på lördag!

Kommer fler bilder!

SÖNDAG

Idag är det ingen bra dag för idag är det söndag. Allt har gått snätt idag, menar verkligen ALLT. Perfekt down till zero liksom. Återkommer

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus