FRIDAY IM IN LOVE



Göttar hemma idag! smörgåstårta med cider och nu massa godis och läskt! Imorgon ska jag på en stor loppis här i norrköping, sen ska jag nog lägga mig i solariet innan jag bär mig av till finspångslandet.

EN VARM HÖSTDAG



ring vero moda // armband cubus // halsduk H&M // tshirt kappahl // jeansväst levis
+ converse & svarta jeans
Såhär har jag sett ut i eftermiddag/kväll. Såg ut rätt yvaken ut i skolan så slängde mig i duschen så fort jag kom hem och slängde på mig smink lite snabbt för att hinna en sväng till stan för att försöka hitta något fint, men icke! Resten av kvällen kommer bestå av hemmamys & plugg!

KOMPIS DET GÅR BRA NU

Ganska överglad tjej jag är! På teaterlektionerna i skolan så har det tydligen gått väldigt bra för mig, har fått så himla mycket beröm och det gör mig så glaaaad! Jag blir också så nöjd över mig själv att jag faktiskt anstränger mig!

Jag som redan hade bestämt mitt val efter skolan, och så fick jag höra idag att jag borde söka scenskola?! Prata med pappa och han höll bara med, och han ångrar något galet själv att han aldrig tog tag i det så han tycker att jag verkligen ska försöka! Min teaterlärare sa att om de dyker upp någon komisk teater så kommer hon tipsa som mig! 

Dagen avslutades med min sånglektion och även där fick jag mycket beröm, jag spricker så glad jag är!

NEW IN



129:- på H&M
Älskar den! Pröva den förra veckan men skulle tänka, när jag kom tillbaka var alla slut! Idag tog ja en snabb sväng in och där hängde EN kvar, köpte den utan några konstigheter! Färgen överänsstämmer inte helt, ni ska få se den i dagsljus för den här kommer jag allt för ofta ha hängandes runt halsen i höst!

I GET A GOOD FEELING


Rätt grym kille på piano, visst att han spelar fel någon gång ibland. Men kolla vänsterhanden när han väl är igång?! craaazy! Jag vet ju hur svårt det kan vara med tanke att jag spelat piano åk 1-2

BIG AND COZY


Har myst omkring i en stor stickad med polokrage idag. Faktiskt min mammas otroligt gamla... Påtal om mamma så fyller hon imorgon, så ska städa rummet och sen äre plugg som gäller hela kvällen!

TODAY


slarvigt instoppad shorta Crocker // avklippta jeans gina // väska H&M
skit kvalle det blev på den här bilden då, kul! Shortan syns bättre på ett tidigare inlägg idag!


MOST WANTET


199:- från H&M - MÅSTE HA!

27 SEPTEMBER


hellu gott folk, har inga super outfit bilder kan man väl påstå. Men här är en liten glimt över hur jag ser ut idag.
Min dag förövrig har varit väldigt lustigt. Börja inte så bra, var så besviken och arg att jag drämt ner köksstolarna och drämt i benet i köksbordet, har redan en fin svullnad och ett blåmärke börjar komma fram. Nej, jag är inte att leka med när jag blir arg. Drog sedan till stan och luncha och prata med amanda, behövligt! resten av kvällen kommer bestå av plugg

BUILD A HOME


Har spenderat hela helgen tillsammans med Andreas, tagit det lugnt som tusan vilket har gjort mig kryare! Men vi har även varit på Ikea och köpt in endel köksredskap, och idag kika vi in på Chili rätt spontant vilket vi gjorde rätt i. Fynda ett barbord som ska stå i vårat vardagsrum en vacker dag, även de här fina plåtbrukarna där vi ska vara ha våra frukostflingor. Det känns lite lustigt i kroppen, flytten kan ske inom 3 månader, ett halvår? Lilla jag en tågresa på 30minuter ifrån min familj, släkt och vänner.

HÖSTLACK



mörkrött/vinrött lack från H&M för bara 10 kronor! Höstigt och fint!

HETSIG LÖRDAG, SLAPP OUTFIT


skor skopunkten // strumpbyxor H&M // tröja + poncho gina // shorts Cubus
Hade tänkt sitta inne hela dagen och plugga, men blev en heldag på stan för att göra min syster sällskap. Är jävligt inne på rött/vinrött den här hösten, dömys. Har detsutom råkat ut för ett otroligt bra shampoo och balsam för torrt hår, som resulterar till PLATT hår, går inte att göra ett skit!


BACK ON TRACK


Tillbaka! Har legat här hemma sjuk, har varken kunnat gå i skolan eller jobbat! Är fortfarande inte helt frisk men ska iallafall inte ligga hemma och inte göra någonting i helgen. Så snart åker jag till Finspång till min pojkvän för att käka mat med hans familj och sedan ha en lugn kväll framför tvn. Och jag har kvar lite av min ben & jerry där, yäääääh!

-

magvärk, ont i hals, skola, jobba, plugga sova
Återkommer när det finns tid och ork

WANT



Två snygga & matchande smycken ifrån H&M, springer dit så fort jag kan imorgon!

SMÅ DETALJER


1. poncho till bara ben utomhus är något jag tycker är otroligt snyggt, så har jag gått utomhus idag.
2. nytt earcuff örhänge från glitter, dock har jag gjort om det.

TRIVS BÄST I SVART



Skor skopunkten // shorta H&M // shorts veromoda
Shortan jag köpte senast, den har blivit lite av en favorit just för den sjukt snygga ryggen! Framsidan är också snygg men fick inte någon bra bild, ska försöka få till det!

HÖST SHOPPING


Fått ihop lite höstkläder äntligen! Endel som fortfarande fattas så ska kanske ta mig en sväng på stan ídag så jag kan bli nöjd!

UMTZ UMTZ UMTZ!







Lite förfest, sen vidare in mot stan och puls! Den ena kom aldrig in, den andra försvann på dansgolvet, vi fyra andra som blev kvar drog ner mot max och fyllekäka! Sedan tog jag och Mandy en taxi hem till mej och la oss å sov. Behövde nog amanda med tanke på att hon skulle börja jobba klockan 8! haha.

HÄR VAR DET DÖTT

Ingen uppdatering på flera dagar. Har liksom haft lite för mig! Nu ska jag läsa igenom 52 olästa blogginlägg på bloglovin och sen ska jag ladda upp bilder från igår ;)

MOT MÖRKARE TIDER


Bilder ifrån min sommar. Måste säga att det här har varit bland den tråkigaste somaren någinsin! Har inte hänt speciellt mycket. Kan inte annat än välkomna Hösten varmt! massa snygga skor, mysiga tröjor, tända ljus osv osv ♥

ONSDAG



1. mitt nya nagellack 2. snabbfixad & seriös 3. dagens köp

GIVE ME

Foto:
Carolines Mode http://www.fashionology.nl/necklaces
BLEV TOTALT FÖRÄLSKAD NÄR JAG SÅG DE HÄR. Det här är det snyggaste jag sett på länge!

IDOLMYS



Mys framför Idol! De var ju i Linköping idag så det var man ju tvungen att se eftersom jag själv sökte. Amanda som sjöng Who you are är grymaste i idol hittills, heja!

FORTSÄTT BLOGGTIPSA

Måste bara säga att jag vill ha in fleeeer bloggtips! Är liksom uttorkad på inspo, om man kan uttrycka sig så.
LÄS MER
HÄR !
puss!

DETALJER IDAG


nagellack depend // armband indiska

ALL BLACK



jeans skor halsduk H&M // linne Monki
De här dagarna man inte vill fasta på kort, fan va irriterad man blir! Detsutom blåser det något otroligt ute, usch. Nu ska jag ta cykeln till skolan för mina två lektioner idag. Syns sen!

HOW I LOOK


tröja H&M // shorts cubus // armband glitter
en snabblook innan jag drar iväg mot skolan. Hade idrottslektion i morse som ja inte var på pga mitt knä jag haft ont i helgen, sen hade jag inte lektion förän 15.00 igen. Dans! så den kan jag ju inte häller va med på? smartskalle! men ska ändå dit och fixa annat! Hörs sen

SÖNDAG


Seg-söndag! som alla andra. Har varit hos andreas en sväng idag och vi har inte annat än att legat framför tvn, han har käkat chilinötter och jag glass! haha.. Men kan ju inte säga annat än att jag har vilat upp mej som man ska på söndagar. Nu kollar jag på Partaj på 5:an och det är så bra att jag nästan döööör! Så sitt inte här slå på tvn!

BLOGGTIPSA!


Är rätt tom på inspiration och vet inte riktigt hur jag vill klä mig och vad jag tycker är snyggt.

Så nu får NI hjälpa mig,
1. Skriv ner era favoritbloggar i komentarsfältet (okända eller kända).
2. Eller så kanske rentutav din blogg förtjänar lite uppmärksamhet?

3. Jag skriver ner ALLA tips jag fått in i ett inlägg.

Då kan även ni hitta ny inspiration och nya bloggar att följa, everybody win!

METALLIC & GULD


Två nya. Har inte än kommit in i metallic trenden men börjar med ett lack. Guld är ju annars "Min grej" så det kanske kommer användas flitigt. Framförallt tänker jag på vilka snygga tippar jag kan göra med de här!

THE SOUNDS


Fragile, handle with care. You fall in love then you lose your head. For the last 24 hours, Well I've been crying my heart out

DENIM BROWN AND GOLD




fjäderörhänge + jeans H&M // ring veromoda // smal ring har syrran gjort // jeansväst levis // skor Dinsko // linne lindex //

VI LEVER ALLA MED KÄNSLAN ATT FALLA


mitt hjärta brister.. Bli bra och stanna, ♥


TO DO


FREDAG:
skola 09.00-12.15
till lindex en sväng
boka tattotid
träffa Andreas


8 SEPTEMBER



stickad (gammal) gina // shorta secondhand // skor H&M
Bra dag! Bästa skolstarten för min del! Ja, jag gick tillbaka igår. Hade ett möte igår och snacka om lite alternativ och nu är jag dötaggad. Hade två teaterlektioner idag + dans, fan vad galet det har varit! haha. Nu ska jag sätta mig och mysa lite i soffan med föräldrarna!

HOW I LOOK AND WHAT I DO



Hemma för att hämta danskläder och slänga i mig lite frukost. Nu tillbaka till skolan! Hörs sen

STILRENT SILVER OCH KLUMPIT PLAST





Ringar som ramlat in på lindex hemsida, vill verkligen ha dem allihopa. Bumlingarna är rätt fula, men tror de kan göra sig grymt snygga till rätt outfit. Ska kolla in på lindex en snabbis imorgon för att de ifall de fått in dem!

VARDAGSLYX



perfekt kväll. Var på friskis och svettis en timma med syrran, fan vad behövligt! Tänkte gå ner på max och slänga i oss hamburgare efter men det kändes lite som att slänga träningen i sjön.. Så istället stack vi in på ica, tomatsoppa med pasta och ost, och en liten efterrätt - annanas doppad i choklad! dog så gott det var. Nu väntar jag bara på att Sex and the city ska göra kvällen ännu bättre innan jag lägger mig under täcket!

7 SEPTEMBER


Dålig uppdatering de senaste dagrana, det var varit rätt upp och ner men nu är jag på banan igen! Tell more lataaah!
Har förövrigt en fulperiod så outfitbilder osv har det inte blivigt några, men imorgon så! Tycker det är jätte kul med så mycket nya besökare och komentarer! Ska ladda några roliga & inspoinlägg senare eftersom jag inte har några egna bilder. Nu ska jag vara hurtig - friskis och svettis!

-


en låt man inte får ha missat

FRÄCKA


Har suttit på fräcka frökens nu ikväll med min kusin. Kom hem för en liten stund sen faktiskt! Så vi har väl suttit i två timmar i sträck och bara snackat. Nu ska jag stänga in mig i mitt rum, kom hem och kände dålig energi. Orkar inte vara en del i det. Kanske sätter mig här senare. PUSS

HYPOKONDRIKER

Är jag den enda som alltid tror att jag är sjuk eller har något fel? Var dag hittar jag något jag tror att jag ska dö utav!
Dock har jag ju hittills haft en jävla otur, levt med migrän x antal år som ledde till hjärnröntgen tillslut för att utesluta hjärntumör. Låg en gång hemma i en vecka för värk i mina ljurar (njursten går i släkten). Misstänker att jag har reumatism pga att mina handleder svullnar upp och värker ibland.. osv osv
Sanningen är att jag är så jävla rädd för döden, och framförallt canser! Jag har alltid sagt att jag kommer dö av canser så såfort jag känner något måste jag kolla upp det! Imorgon ska jag till sjukan igen, nu för att bröstbenet (benet nyckelbenet går ner till) har blivit betydligt större än det andra och gör riktigt ont när jag tar på det.

- är jag ensam om det här? Just nu läser jag om hypokondriker, det är kanske det enda felet på mig igentlige, haha!

YES PLEASE


Drömskon just nu
Scorett 1399:-

COULD LIVE LIKE THIS EACH DAY



Hade supermysig dag igår. Börja med att laga mat som blev det godaste jag ätit på länge! Marinadproffs är jag vilket fall! Avslutades med bad och mousserat vin!

4 SEPTEMBER

oh just nu är så jag frustrerad och stressad! Kom precis hem och måste ingenligen JUST NU cykla till jobbet, igentligen vill jag sitta här och upptadera om gårdagen. Slutar 22.00 och då lär jag sitta fastklistrad här! Syns då

FÖR LAT FÖR ATT STÅ PÅ OUTFIT BILDER




shorts H&M// tubtopp Monki // fjäderörhängen ur&penn
 Känner mig som världens äckligaste och fulaste idag, dålig sminkdag och seg som tusan. Skyller på nattjobb.. Tror jag aldrig i hela mitt liv fått så mycket komentarer på kort tid som igår natt. Ska inte ge ut mitt namn i fortsättningen, sluta igår med att en kille stallde sig och skrek: evelina är snyggast på max! Och mitt namn spreds visst i kön och vissa börja ropa efter mig osv. Inte ens hälften är väl nyktra så jag vet mycket väl hur tomma komentarerna igentligen är. Jag skulle säkert kunna gå till jobbet som världens skabb och få lika mycket komentarer. Idag ska jag i allafall ta det sååå lugnt, världens mysigaste dag väntar! Det ska ni få bilder på!


VEM SÄGER FINSKA ÄR FULLT


 
Har hela mitt liv varit fashinerad av finska språket, kanske för att de ifrån pappas sida är finska. Min farmor kom hit som barn under finska vinter kriget för att skyddas, och stanna sedan i sverige hela livet ut. De flesta har inte förstått mig alls och sagt att finska är galet fult... Just nu lyssnar jag på Chisu, en finsk artist. Och just nu så är det här det vackraste jag hört, ni måste lyssna!


INSPO AND WANTS





elin kling wehearrit lindassminkblogg isabelle strömberg models.com blick
sitter och inväntar jobb, börjar klockan 01.00. Har samlat ihop lite härlig inspo sålänge!

SJU SORGER OCH ÅTTA BEDRÖVELSER SEN



1:kvällshimmel 2: me today

STYRKE


grymt!

CALL MY NAME




Nytt linne ifrån Monki! // halsband indiska // shorts cubus // cardigan(?) H&M
whaaaaats up med med knölen på mitt knä rå? haha vet inte vart det där kommer ifrån helt plötsligt. Väntar nu på Andreas, ska hem till honom today och sova där. Delar med mig av en döbra låt i ett inlägg senare!

1 SEPTEMBER


Hemma ifrån jobbet! Testa på driven idag och fyfaaaan va skrajj jag var! hahaha... Hoppas jag får fortsätta stå i kassan bara, haha. Nu väntar jag på duschen och under tiden gör jag min islatte! Något jag rekomenderar starkt, hade även en till frukost! Man kan liksom inte få för mycket av dem! Ska även visa sen en skönhet jag kom hem med igår i en Monki påse. HÖRES!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus