WE SAID WE WOULD DIE TOGETHER



| klänning vero moda | shorta + armband H&M |
Det där med att klä sig bekvämt, underbart. Men ganska tråkigt. Nu ska jag försöka plugga, om jag inte somnar.  Jag har kommit in i en såndär tröttperiod vilket gör att all skola och viktiga prylar hamnar åt sidan, inte bra!......

A BREAK



Haft en lugn och skön dag, vilat. Var dock tvungen att ta mig till stan och hitta en present eftersom min bror har fyllt. Blev då även något att fylla magen lite med inne på la crossiant med syrran. Grillad pinini med rökt skinka och haulomi(stavning?).

COLOURS




SUMMER OUTFIT


outfit från sensommras /
Arsle vad irriterad jag är! Ett halsband, ett armband, en ring & ett earcuff örhänge har under de senaste 7-8(?) månaderna "försvunnit" från mitt rum. Jag är en riktig slarvfia, men jag HAR INTE slarvat bort dem! Riktigt tråkigt att veta att någon i min närheten stjäl ifrån mig! så nu har jag fått det ur mig.. Har haft introduktion på mitt andra jobb idag, det har gått riktigt bra! Dock kännt mig risig som fan så bad pappa sjukanmäla mig så jag kunde lägga mig klockan 12 när jag slutade. Dock jobba jag över till 16.30, så blir ser när man bara har pengar i hjärnan. Bums i säng efter jobbet och bums i säng NU. Godnatt!

L A L E H


På repeat. Får rysningar i hela kroppen av det här, så fint

WILL YOU ..





ORMSKINN


byxor vila // linne gina // jacka syrrans
min garderob behöver uppdatteras, stod i 1 timma igår ungefär och försökte fixa ihop kläder inför flera dagar i rad. Antingen har jag riktigt dålig fantasi eller så är allt jag äger och har fult. Dålig hårdag på det också. Nae, man kanske bara skulle slänga sig i duschen och sen inte kolla sig i spegeln på hela dagen, låter urbra! hejs!!!

KÄRLEKSKÖTTFÄRSSÅS




8 timmars jobb avklarat, Sjukt tuff dag. Nu sitter jag och slurpar kaffe, eller grädde med kaffe heter det nog i detta fall. Haft en fruktansvärt mysig lördag i allafall. Jag skulle inte kunna leva utan Andreas, punkt

GRÖNT


byxor vila // tröja + jacka H&M // armband cubus
En från i förrgår, igår? Har jobbat 8 timmar, väntar nu på min kära pojkvän jag saknat sönder mig efter. Blir en mysdag med honom imorgon, sen tillbaka till jobbet på söndag för ännu ett 8 timmars pass! puss





BUT YOU DIDN'T HAVE TO CUT ME OFF


helt jävla amazing
Säger godnatt, 8 timmars jobb står på schemat imorgon. Gör mig redo för att dö sakta men säkert..

NEW IN


Beställde dessa brallor igår natt, lite glad och förvånad jag blev när de låg i min brevlåda idag! Sitter som en smäck, lite tajt i midjan. "Tackar" putrumpan för det! Men om några månader borde det inte vara några större problem om jag fortsätter gymma som jag gör.  Tror de även finns att köpa inne på Vila!

BAD DAY & LOVELY PICTURES

beauty, bike, blonde, clothes, cool
denim, fashion, shorts, studs, want
aww, blonde, cute, cutest, denium shorts
beach, bikini, blonde, fashion, girl
favim
Usch, världens sämsta dag. Vaknade med migrän och har legat i sängen hela dagen. Sen har bara besvikelserna blivit fler, såg även precis att en kille ifrån våran skola har avlidit. Satt och prata med honom när vi gick i åk.1 jämt innan min piano lektion, en väldigt bra människa var han. Känns rätt illa att sitta och klaga på min migrän nu faktiskt. Ska lägga mig i sängen igen och kanske slå på en film, unna mig något gott. Sålänge får ni bara inspo bilder!


2



Såhär ser jag ut idag, mer får ni inte!
Första dagen på sportlovet kan man väl säga. Börja med en timmas promenad med mina föräldrar och nu väntar jag bara på att maten ska smälta för att kunna försvinna till gymmet en sväng. och just fan, städa mitt snuskrum! Hörs :)

SÖNDAG


Lördagsklädsel + svart cardigan
Kom hem idag ifrån min pojkvän. jag klarar inte av att vara borta i mer än 2 dagar typ. Jag känner mig trängd och låst som tusan till slut. jaja, när jag kom hem drog jag nästan direkt till gymmet. Nästan två timmar igen, slutade när jag kände blodsmak i munnen! Tillbaka imorgon för att pressa, det är ju ändå sportlov. Och mitt sportlov ser rätt späckat ut, love it!

CLOSER


BLESSED



tröja monki // shorts H&M // levis väst //
Sjuk jävla turdag! Blev uppringd av det jobbet som jag haft telefonintervju med och berätta att jag har gått vidare till en gruppintervju! Senare ringde ett annat jobb jag bara behöver åka ner och skriva på papper på! 3 jobb till sommaren kanske! I vilket fall har jag redan 2 jobb och jag känner INGEN oro för tiden efter studenten! Nu ska jag packa klart mina saker sen åker jag till finspång för att gosa med min febriga pojkvän, SPORTLOV!!!

"HUVUDVÄRKS FRUKOST"



vaknade med världens huvudvärk idag. gick snabbt och la mig igen och vakna klockan 1! mådde inte mycket bättre då, så jag ställde mig i köket och gjorde mig en brakfrukost som jag alltid gör de dagarna jag har huvudvärk/migrän och hoppas det ska bli bättre. En varm macka och en stor typ fruktsallad. Frukt - fil - musli - frukt lager på lager. Förjävla gott. Nu ska ännu en tablett sväljas sen blir det att lägga sig i soffan.

COME TO MAMA


299:-
Gick en snabbis på stan, fann dessa! Så sjukt mycket snyggare på galjen än på bilden. Dock var jag bara i stan för att köpa "viktiga" prylar. Får vänta och se ifall de får joina min garderob om några dagar!

SOMETHING SIMPEL



baseboll keps intersport // stickad vila // jeans H&M
tycker om den här tröjan rätt mycket, den används en del också. Människor som sa att jag såg ut som en riks sportsnubbes brud, haha! Idag är det bara gym och plugg som gäller, hoppas foten håller.

ALLA HJÄRTANS



naglarna är snyggare i verkligheten :(  det glittrar i lila/rosa!
Alla hjärtans dag, okeeeej. Såg lite fram mot den dagen för några veckor sen, men sen när jag och min pojkvän bestämde oss för att inte träffas idag så sprack den förväntan. Dagen har hursomhelst börjat bra vilket fall. Vakna och såg mig själv på tv, detni! hahaha.. Sen drog jag iväg och simma lite längder eftersom jag skadat foten så jag inte kan gymma. Krånglig historia. Sedan har jag haft en riktigt bra telefonintervju! Nästa vecka vet jag hur det blir med det jobbet! Nu ska jag fara iväg till skolan, ha en bra alla hjärtans dag!

GODMORGON


Frukt frukost. Sitter just nu och väntar på att "bakis huvudvärken" ska släppa. Är natutligtvis inte bakis eftersom jag jobba natt, men jag känner mig alltid otroligt bakis efter ett nattpass! Frukosten ska få smälta lite också sen bär det av mot gymmet.

Blev lite glad igår kväll trotts allt! Såg att jag fått en telefonintervju för ett sommarjobb, har anmält mig som blodgivare & syrran har tydligen påpekat till mina föräldrar att jag blivit så smal - då blir man bara mer tagg!

BORN TO DIE



shorta new yorker // armband H&M // ring vero moda //
Kan vara på världens sämsta humör. Arg och ledsen! Varenda liten bild på datorn är borta! Tyck att jag är larvig. Men flera år av bilder på fina minnen är borta, det gör ont i mig.. Idag blir det ännu en seg dag, ladda upp för att jobba natt!

YESTERDAYS CHOICE



GÅRDAGENS
jeansshorta H&M // tröja new yorker // lackleggings vero moda //
Blev en väldigt slö dag igår. Men jag umgicks med min pojkvän iallafall. Vi kika runt i möbelbutiken och många djuraffärer! Sen var det bara deg i sängen hela kvällen, rätt långtråkigt om jag ska vara ärlig. haha.

YUM YUM!


kiwi doppad i mörk choklad! Det här känner jag att jag kan äta med gott samvete! Dom står förvarade i frysen och smakar faktiskt som isglass! testa ni också!
Fick inspon HÄR ifrån.


SVARTGLITTRIGT



ca 60:- Glitter
Fann dessa inne på glitter för ett par dar sen. Den där "jag-är-pank,-måste-spara-mina-sista-kronor-men-jag-förtjänar-faktiskt-dessa" känslan dök upp. Gick tillbaka dagen efter och då var dem mina. Enkla, men läckra. Precis så som jag vill ha det nu för tiden. Less is more?

OH SADNESS IM YOUR GIRL


örhängen glitter // armband + tröja H&M // shorts cubus //
Haft ett litet break. Knappt suttit vid dagarna de senaste dagarna. Mycket för att den ballat ur och allt försvunnit ifrån datorn, mycket nice! ... Men går i skolan som vanligt och sedan drar jag och sliter på gymmet. Dock inte idag, knäna behöver vila annars lär jag inte kunna träna på flera veckor! Sitter för tillfället och lyssnar på Lykke Li, finns nästan inget bättre.

YOU MAKE ME HAPPY



Jag och min älskade.
Haft en fin helg, det kanske ni ser också? .. Idag har jag dock bränt mig en aning (minst sagt) i solariet. Att jag aldrig lär mig?! Men sen har jag också haft ett givande dag på gymmet. Var där i 2 timmar och 20 minuter. Löpband och armar stod på schemat idag!.. Nu ska jag smörja in min kropp för 3e gången ikväll!


10:00



halsband ifrån indiska / tröja ifrån Vila
Helgen har börjat bra. Andreas och jag åkte till Ikea igår och köpte in lite mer prylar till våran flytt någon gång i framtiden. Sen blev det bara film mys. Nu börjar jag jobba om en timma sen ska jag tillbaka hem och ta lite kort med andreas som förhoppningsvis kommer sitta på min vägg sen!

DIFFERENT KIND OF INSPO







Bilder HÄR ifrån!

JUST WORDS


Gått och blivit sambo. njaevars, för två dagar iaf. En kompis är hundvakt i stan så hänger där. Nu är jag dock hemma, stått på löpbandet en timme så var tvungen att gå hem och duscha. Har haft problem med huvudvärk hela dagen och nu mår jag även illa. Ska slänga i mig tabletter och ta en varm dusch och hoppas det går över så jag kan gå bort mot jennifer och övernatta där inatt igen. Imorgon kommer jag vakna till fint med vaccinspruta 09.10! fyyyyy ....

TIAMO


Tiamo - säljs på scorett!
Älskar inprincip alla skor från Tiamo, så galet snygga till otroligt bra priser! De första paret är nog mina i mitten av februari om jag fortfarande är sugen på dom! Behöver ett par enkla pumps som passar till allt!

BAD LUCK?

- köpte balsam i slutet va förra månaden för 50 spänn. Dagen efter kosta den 20 spänn!
- köpte foundation förra veckan för 160 spänn, dagen efter kosta den 100 spänn!
- köpte shampoo och balsam idag, trodde jag! Kom hem med två shampoo flaskor!!!!
- beställde ett par brallor ifrån H&M, trodde jag. Kom hem ett brev där det stod att min kredit inte beviljats. 100 extra spänn på postförskott då!!!!

Just nu är jag ganska irriterad!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus