2



nelly shoes
studiebidrag idag. Köpt lite "måsten", min feta skitrand försvinner i veckan också (utväxten). Med magont ska jag sätta igång plugget nu för 3 dagen i rad, mitt träningsschema har skitit sig totalt den här veckan!

TODAY



tröja bikbok // shorts cubus // halsduk H&M // knästrumpor gina //
Har inget blogg sug. antigen slutar jag helt eller så ändrar jag om hela skiten. Lutar åt det andra, om jag har ork till det vill säga. Nu: DANS

BESTÄLLT


Beställt ett par schyssta jeans från H&M. Det var ingen tvekan om saker när jag såg priset! bara hoppas de passar sen också....
Klockan 17:00 börjar jag jobba, slutar 20:30. Inte något vidare pepp idag, men men. Nu måste ja dra mig!

GODMORGON




förjävla snyggt från weheartit
Godmorgon, jo jag vakna nu! Så skönt, hade visst inga lektioner idag! Så igår kväll kom min pojkvän till mej och han åker hem imorgon, här ska det mysas. Så uppdatteringen blir lika dålig idag som igår.

MÄNNISKANS BÄSTA VÄN

 
Vilgot, världens bästa. Det pratas här hemma om att vi kanske måste avliva vår närmaste vän efter 8 år tillsammans. Han lever med en tuff livssjukdom. Han kan vara bra i flera månader, ett halvår. Men så kan det bara slå till! Ibland blir han jätte dåligt och ibland är han lite smådålig, han kan bli bra på ett par dagar eller så kan det ta veckor. Men samtidigt som han är dålig är han fortfarande lika glad, fartfylld och ska vara med överallt. En riktigt kämpe. Men nu verkar hans tarmar slutat kämpa helt för honom. Just nu gör vi allt för att han ska bli bra och vi ska kämpa för honom veckan ut, om inte något drastiskt skulle hända. Jag är verkligen en djurvän och jag hatar döden, så jag lär bli helt förstörd om jag inte får fler år med honom.

WHITE AND BLUE



shorta + jeans H&M // stickad vila //
Trött och ledsen tjej är vad ni skådar. Hade otroligt svårt och somna och vakna med svullna ögon av alla tårar. Kan berätta senare, just nu måste jag plugga och sedan ska vi baka muffnis! 
Förövrigt så vet jag inte vad jag tycker om de här jeansen längre? De var så sjukt snygga när jag köpte dem och efter ca  tvättar va de bleka? Blä! Jeansköp blir det denna månad i allafall!

WANT


Hänger en hel del på Nellys hemsida. Kan inte annat än säga att jag älskar det mesta där, och priserna är helt otroliga! Den är mysiga tröjan vill jag ha i min garderob, skulle ha svårt för att inte ha på mig den varje dag! Jag svävar på rosa moln just nu, Im in love love love! ...

HON SPRINGER MED FLADDRANDE LOCKAR




stickad cubus // leggings + halsband vero moda // clutch H&M (syrrans)
Haft en lektion i morse, idrott. Sen har jag haft hål men nu är det dags att dra tillbaka till skolan för sång och dans!

WANT


fyfyfyfy fan vad snygga. Riktigt stilrena! Vet inte om man borde beställa, min tidigare erfarenhet av nelly skor är ju inte dom bästa..

I WAS A REBEL EVEN AS A LITTLE GIRL



mysklädsel, mys lördag
Ska faktiskt sätta mig och plugga, då hinner jag gymma imorgon också. Ska slita ut mej totalt hade jag tänkt, ska inte kunna gå resten av veckan (; typ

I ♥ GOLD


Nelly
De flesta borde väl veta att jag älskar guld vid det här laget? ah, och den här är ju bara för jävla snygg ....

KOM HIT, TILLBAKS TILL MIG


knäsptrumpor gina // shorts vero moda // tröja monki //
Fy tusan var trött man var idag efter att ha haft 3 föreställningar igår, men det gick bra! Det måste jag säga. Jag har verkligen insett hur mycket jag älskar min klass! ... Om en timma tar jag bussen till finspång, ska spendera fredagen med min pojkvän och lördagen med jennifer. Blir lite tidsinställda inlägg!

THINK IM GONNA PEE IN MY PANTS ...


Just nu befinner jag mig på Lilla Teatern i Norrköping. IDAG ÄR DET PREMIÄR!
Jag gissar på att jag är dödsnervös just nu och ångrar att jag har gett mig in på det här, Men sen när vi står där och tar emot applåderna kommer säkert en o annan tår krypa fram av lycka! Vi hörs när vi hörs!
(tidsinställt inlägg)


DREAMS


ursnygga johanna utomlands

nyttigt från hanna

drömresemål, portugal!

mollys ursnyggt tränade kropp!

PEPP BILDER
På torsdag är musikalen slut, pust. Då börjar jag jobba för att få "drömkroppen". Det innebär massa slit på gymmet, solarium och nyttigheter! Det är nämnligen så att jag ska utomlands för FÖSTA gången i mitt liv i sommar, så det kan ju inte passa bättre än att vara riktigt fräsch tills dess. Men något som är viktigt för mig gällade det här med drömkroppen är att man inte ska plåga sig själv, jag ska fortfarande få äta godis, läsk och allt sådant som är svårt att motså, men begränsat!

Det här är 2 av mina största drömmar 2012,  jobba fram drömkroppen och jobba fram pengar till resa!


LIKE A VIRGIN II




SILVER AND GOLD


En närmre titt på armbanden jag köpte för ett par dagar sen. Helt perfekta.

LIKE A VIRGIN



stickad vila // shorts + armband H&M
Dåliga bilder, saknar min kamera och lite ljus om dagarna!

NEW IN


kjol + armband H&M, stickad Vila
Mina köp från i lördags. Den stickade och armbanden får ni se imorgon på, den är verkligen en ny favorit! och priset är helt otroligt, 180:-! Kjolen kommer åka på nästa party och armbanden är perfekta till vilken klädsel som helst!

KAP KAP KAP

Tog mig en värktablett mot bakfylle huvudvärken förut och knalla iväg mot stan en sväng. Kom hem med en blå kjol, stickad tröja och armband. Jag är så sjukt nöjd, fast att jag igentligen inte skulle köpa något speciellt. Vill så gärna visa allt men min kamera är på lagning och min syrra är borta och har med sig sin, men imorgon dyker det upp!
Puss


FREDAG DEN 13E







Hade verkligen fullt upp igår minst sagt. skola - ner till jobbet och lämna pengar - badhuset - hem och fixa sig + käka - utgång. Men jag gillar när det är fullt upp.Om der är såhär kul att festa på en otursdag så ska jag nog fortsätta med det, fy tusan så kul jag haft det! På de här bilderna ser ni verkligen the real side of me, haha.

YOU AINT NOTHING BUT AN EMPTY SOUL


shorta new yorker // jeansshorts cubus // smycke nelly //

ONE WEEK



yesterday mornin
Kom hem bara för en liten stund sen, har varit på lilla teatern och repat för våran musikal. Bara en vecka kvar?! galet. Skulle helst vilja lägga mig och sova nu men ska kolla igenom manuset och låtar jag behöver lära mig lite bättre. Funderar på att gå bort och köpa mig choklad till kvällen, känner att jag förtjänar lite eget mys!

WELCOME HOME, HANDSOME



Hämta mitt smycke idag ifrån nelly som var ordentligt försenat. Men jag tycker om den så det gör inte så mycket!
Nu ska man bara fixa naglarna som växer som ogräs så man vågar bära upp smyckena utan att skämmas!

NOT ONLY ONE BUT TWICE



shorta + byxa H&M // flätat skärp new yorker
risig var ordet. Vill ha fredag! Den är fullspäckad, först badhus och sen party. Kan inte bli bättre! Nu ska jag börja min andra vecka ricinolja (skitolja som jag säger) sen blir det en lång jäkla dusch, behövligt!

I DONT ASK FOR SO MUCH MORE... PLEASE?


cluch + glasögon modekungen // shorta nelly
Ingen bär upp de här brillorna så bra som Imfancy, vilket gör att man tror att alla klär dem. Men kanske inte, men de är urballa. Clutchen med en liten tassel avgudar jag och skortan som visar axlarna kunde inte va mer i min smak!

SLUT

Jag är trött... Det är det här jag hatar mest med skola, jag blir heeeeelt slut. Ändå så hade jag sovmorgon idag? Stå ut med mig, även om det är tråkigt här för tillfället.
puss

OLD OUTFIT AND A GREAT DAY


några dagar sen, härliga bitch minen!
Skolstart idag, jag var så sjukt förbannad imorse att jag hade lätt drämt till någon om de varit i vägen. Hatar tidiga morgnar så det inte finns ord för det. Dock har det varit en bra skoldag! Övat till våran musikal hela dagen, bara dans musik och skådespel alltså! Drog strax efter det till gymmet där jag pressat mig själv som tusan idag i 1h & 20 min, NÖJD. Nu ska jag hinna plugga lite innan min pojkvän kommer och tvingar mig ner i sängen för att kramas!

SKULLE INTE TACKA NEJ

Tumblr_lxgbyxdfxc1qfik8to1_500_large
Från we♥it
Ska försöka ta mig till en secondhand butik och hitta ett par schyssta brallor och fixa till, nått i den här stilen. Frågan är när jag ska ha tid med det, imorgon börjar skolan och snart är musikalpremiären. Är så sjukt stressad..

THINK PINK


yesterday
Tjena mitt bena, sista lördagen innan skolan börjar igen! usch och fy.. Därför ska den här bli extra bra, Ska snart möta upp en vän som ska stanna här till imorgon! Vi ska kolla på gladiatorerna bland annat och mycket gott och onyttigt slinker nog i oss! Har ingen kamera idag så inga bilder från idag kommer dyka upp. menmen, jag får önska er en fin lördag!

SEARCH FOR ....


bild från imfancy
SÖKER EFTER
en kamouflagejacka, klickat runt överallt på internet men hittar inte ett skit (förutom jackor för jägare..)
Någon som vet vart jag kan få tag på en kamouflagejacka?!


PINK LIPS AND SOMETHING ORDINARILY




rock okänt // jeans H&M // tshirt Vila // halsband veromoda // skor nelly


JUST FELL IN LOVE


Nelly 179:-
Jag är en tjej som inte använt varken klänning eller kjol många gånger i mitt liv, men fy tusan så förtjust jag blev i den här! Typiskt att jag beställde smycket från nelly för några dagar sen och den här kom in efter det! Ska fundera på ifall jag ändå ska beställa den här i efterhand. Ett sånt där skärp ska jag nog knåpa ihop själv vilket fall!

ANOTHER GREAT DAY



shorta new yorker // armband cubus
Bättre bilder blir det inte idag. Känner mig riktigt risig och trött. Somna runt 5 inatt och börjar bli förkyld, igen! Skitsamma, mår jäkligt bra ändå! Allt omkring mig är så bra just nu så ja njuter för fullt innan något slår till! Kom hem från andreas vid 5 tiden och strax efter det åkte jag iväg och köpte en hylla till mitt rum. Håller på att fräscha till i mitt rum så har köpt endel dit på senaste! Nu ska jag slap p pp p p a!

RELAX


Ska hem till min pojkvän och slappna av med ett härligt bad, har inget badkar själv hemma vilket jag saknar. Tar med en liten present (ett halsband och en liten "du är bäst" choklad) till honom bara för att vara lite extrasöt. Massageoljan följer med också, mys!
Hoppas får en lika bra kväll!

NECKLACE


Bättre bilder på halsbandet.
Igentligen har jag tänkt mig det här halsbandet kikande fram under shortkragen men den gör sig snygg på det mesta.

JAG ÅNGRAR INGENTING



tröja + leggings vero moda // halsband okänt // skor skopunkten
Köpte den här tröjan på rean igår, den är heeelt underbar! Har haft det många gånger i mina händer men mitt samvete har sagt emot att lägga ner pengar på den. Men bara plötsligt hängde den där 50% billigare! Har även på mig ett halsband jag fick av pojkvän i julklapp som ja också fullständigt älskar! Det ska ni få en bättre bild på!

PÅVÄG HEM TILL MIG


Nelly 99:-
Beställde detta igår ifrån nelly, ballt för ett bra pris! Fick även idag hem endel fint ifrån stan, ruggit nöjd!

OUTFIT OF TODAY




tröja monki // shorta MQ // skor skopunkten // väska H&M // ring gina //
Har haft världens bästa början på nya året måste jag säga! Idag åkte andreas hem så idag ska jag ta tag i lite grejer. Först ska jag till stan en sväng och leta inrednings prylar, sen ska jag öva lite till musikalen och förhoppningsvis hinna gymma!

DETALJER


hel outfit bild kommer later!
Puss!

SO MUCH TO TELL


Hej där ute alla finingar! Länge sen jag var inne här, jag hinner liksom inte blogga när jag så mycket annat på sidan av. Men nu tror jag att jag kommer ha lite mer tid.
Jag har firat nyårsafton i finspång med klasskamrater, och igår firade jag 4 år tillsammans med min pojkvän!
Vi hörs av (:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus